English:
It’s a refreshing and special gazpacho!!!!
3 ripe tomatoes
1 cucumber
1 little sweet onion
A little clove of garlic (or a little piece)
A tablespoon of Modena vinegar
Salt, pepper
3 tablespoon of olive oil
A slice of melon (optional)
½ kl of cherries
1/4 litre of water (add more still water just in case)
Boil the tomatoes for 2 minutes to remove the skin.
Put everything in a blender; if necessary add more
water.
There are a lot of cherries in the market. Let’s cook
something different with them.
Català:
Es
un gaspatxo refrescant i diferent.
3
tomàquets madurs
1
cogombre
1
ceba petita
1
gra d’all petit (o un trosset)
1
cullerada de vinagre de Mòdena
Sal,
pebre
3
cullerades d’oli
½
kl de cireres
¼
l. d’aigua ( afegirem més aigua si cal)
Bullirem
els tomàquets durant 2 minuts per treure la pell.
Ho
posarem tot dins una batedora, si cal més aigua, l’afegirem.
Suggereixo
posar trossets de cirera i un raig d’oli com a guarnició.
Ara
és temporada de cireres, doncs aprofitem-les per fer receptes. El resultat és
espectacular!!!
No comments:
Post a Comment