English:
It’s incredibly simple to make and you only need a few
ingredients.
A bunch of carrots
A potato
A chopped onion
A diced apple or pear
A handful of pistachios
Salt, pepper
Rosemary
A tablespoon of margarine
Olive oil
1l of vegetable stock or water
3 little portions of cheese
Take a saucepan or a casserole, put some oil and the
margarine in it and fry the chopped onion, the carrots, the diced potato, a
handful of pistachios and the diced apple until they are beginning to soften. Add
salt and pepper. Stir and add the vegetable stock; let it boil for half an
hour.
Once the cooking is over, take a hand blender and
purée the carrot mix with the cheese.
Sprinkle some rosemary or some crunchy croutons on top
and drizzle with oil and serve.
Everyone is going to love this healthy soup!!!!
Català:
És increïblement fàcil de fer i necessita pocs
ingredients.
Un manat de pastanagues
Una ceba picada
Una poma a daus
Una patata
Un grapat de festucs
Sal, pebre
Romaní
Una cullerada de margarina
Oli d'oliva
1l de brou de verdures o aigua
3 petites porcions de formatge
Pelarem i tallarem a daus petits les pastanagues, la poma,
la patata i la ceba.
Ho fregirem en un cassó amb oli d’oliva i una cullerada
de margarina, ho salpebrem i ho deixarem coure fins que quedin els ingredients
mig cuits. Hi tirarem també un grapat de festucs.
Aleshores, hi afegirem el caldo de verdura o aigua i ho
deixarem bullir durant mitja hora.
Quan ja ha acabat la cocció i afegirem les porcions de
formatge i ho triturarem tot.
Finalment, ho amanirem amb una mica de romaní per sobre,
pa fregit i un raig d’oli d’oliva i ho servirem.
A tothom li encantarà aquesta sopa tan saludable!!!
No comments:
Post a Comment