English:
This is a perfect snack.
150gr of ham (serrano)
1 onion
½ l of milk
100gr of flour
50gr of corn starch
Pepper
Salt (a little bit)
Nutmeg
3 egg yolks
Breadcrumbs and 3 egg whites for the coating
Olive oil for frying
Heat the oil in a saucepan over a medium heat. Add the
minced onion. Cook it until golden.
Take a bowl. Add the minced ham, the egg yolks, the flour, the
starch, the milk, the salt, pepper and the nutmeg. Stir in a steady stream
until the sauce is smooth.
Pour the mixture into the saucepan with the fried
onion. Heat the mixture. Stir well until the mixture doesn’t stick to the wall
of the saucepan or when the mixture becomes moist and shiny. Then, turn off the
heat and let the dough stand for 10 minutes.
Pour the breadcrumbs into a bowl and the whisked egg whites
into another.
Then divide the mixture and roll pieces of it into
large balls and dip these into the egg whites. Then roll them in the
breadcrumbs until well coated.
Take a frying-pan and fill half way with oil. When the
oil is hot, place the croquettes in the hot oil and fry, turning them until
golden. Remove the croquettes and set on a paper towel to absorb the oil.
Serve immediately!!!!!
Absolutely delicious;))
Català:
Aquest
és un perfecte aperitiu.
150gr
de pernil (serrà)
1
ceba
½ l
de llet
100gr
de farina
50gr
de midó de blat de moro (maizena)
pebre
Sal
(una mica)
Nou
moscada ratllada
3
rovells d'ou
Pa
ratllat i 3 clares d'ou per a arrebossar-les
L'oli
d'oliva per fregir.
Escalfar
l'oli en una cassola a foc mig. Tirar-hi la ceba picada i deixar coure fins que
estigui daurada.
Agafarem
un bol i hi posarem el pernil picat, els rovells d'ou, la farina, la maizena, la llet, la sal, el
pebre i la nou moscada. Remenarem fins que quedi una barreja d’aspecte suau.
Abocarem
la barreja dins el pot amb la ceba fregida. Ho posarem al foc. Remenarem bé
fins que la barreja no s'enganxi a la paret del pot i es torni humida i
brillant. Després, apagarem el foc i ho deixarem reposar 10 minuts.
Posarem
el pa ratllat en un bol i les clares d'ou batudes dins un altre.
Després,
agafarem la massa a cullerades i li donarem forma de croqueta. Les passarem per
les clares d'ou batudes. I les farem rodar per pa ratllat fins que estiguin ben
cobertes.
Agafarem
una paella i la omplirem fins a la meitat amb oli. Quan l'oli estigui calent hi
tirarem les croquetes i les fregirem fins que estiguin daurades. Les traurem i
les posarem sobre d’un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
Serveixi
immediatament!
Absolutament
deliciós;))
No comments:
Post a Comment