English:
A delicious meal to
eat whenever you want. It is ideal for a packed lunch.
Fast and easy.
Let your imagination
run and make the tortilla with courgette, asparagus or artichokes.
This recipe is cooked
in one deep frying-pan.
- 1 kl potatoes (6-7 medium potatoes)
- 6 eggs
- 1 onion
- Olive oil, salt
Before cooking the tortilla, peel and cut the potatoes.
Once sliced, wash and dry them. Fill a pan half way with oil. When the oil is
hot, put the sliced potatoes in the pan. Cook over a high heat,
then turn down the heat slightly and put a lid on the frying-pan.
You must cook the potatoes slowly so that they don´t become crispy. In another frying-pan
put oil and fry the sliced onions. Remove the potatoes from the frying-pan
with a slotted spoon .Then add salt to the potatoes and put them
in a mixing- bowl where you will add the fried onion. Add
oil and swirl it around the skillet over a medium-high heat and wait a minute. Whisk
the eggs and add them to the mixing-bowl with the sliced potatoes and the fried
onion. When you have the mixture, cook it the frying- pan Stir the mixtures lightly. When the tortilla is beginning to cook, put a plate or a lid over the frying-pan and flip the tortilla. Put
it into the pan again and let it stand for a while.
Català:
Un menjar deliciós per menjar quan es vulgui.
És ideal per emportar.
Ràpid i fàcil.
Deixà volar la teva imaginació i aconsegueix
una truita original. Pots fer la truita amb carbassó, espàrrecs o carxofes…
Aquesta recepta es cuina en una paella una
mica fonda
- 1 klde patates (6-7 patates mitjanes)
- 6 ous
- 1 ceba gran
- Oli d'oliva, sal
Primer tallarem i
pelarem les patates. Un cop tallades, rentar-les i assecar-les amb un paper de
cuina. Omplir mitja paella d'oli, per fregir les patates. Quan l'oli estigui
calent, posar les patates tallades a la
paella. Cuinar primer a foc alt, després baixar el foc una mica i tapar
la paella. La cocció ha de ser lenta, i les patates quedaran toves. En
un altra paella hi fregirem la ceba tallada a rodanxes. Un cop cuites les
patates traieu-les de la paella amb un estri de cuina que permeti agafar les
patates sense massa
oli. A continuació, afegir sal a les patates i barrejar les patates amb la ceba
cuita i els ous batuts. Tirar una mica d’oli a la paella.
Posarem el foc una mica alt. Quan es té la barreja, ho tirarem a la paella. Ho
anirem remenant lleugerament. Quan la truita estigui quallada, posar un plat o
una tapa sobre la paella i girar la truita, la posarem de nou a la paella i quan estigui cuita la deixarem reposar durant
uns minuts. També es podria fer el final de la cocció al forn.
mmm there's a party in my tummy!!!
ReplyDelete