English:
By the way!!!
Do you have something to celebrate? You don’t know
what to eat yet?
I have an idea!!! Easy and fast.
3 monkfish tails
8 potatoes
Aromatic herbs
Salt, oil
Garlic mayonnaise: 1 cup of oil
1 egg
Salt, vinegar
A clove of garlic
Heat the oven to 200ºC.
Take a tray and pour some oil in it.
Then put the salted monkfish tails in the tray. Bake
for 20 minutes.
Meanwhile peel and slice the potatoes into wedges
chips. Then wash and dry them.
Fill a pan half way with oil. When the oil is hot put
the sliced potatoes in the pan and fry them. When the potatoes become golden
remove them from the frying-pan with a slotted spoon. Add salt.
Place the potatoes in an oven tray and put the
monkfish tails on the potatoes. Put on the garlic mayonnaise on the top of the
monkfish. The mayonnaise has to be made it with a clove of garlic.
Enjoy your meal!!!
Català:
Per cert!!!
Tens
alguna cosa per celebrar? Encara no saps què fer per menjar?
Tinc
una idea!!! És ràpid i fàcil.
3 cues de rap
8
patates
Herbes
aromàtiques
Sal,
oli
Maionesa
amb all: 1 got d’oli
1 ou
Sal, vinagre
Un gra d’all
Escalfarem
el forn a 200ºC.
Agafarem
una safata per anar al forn i hi posarem oli.
Salarem
les cues de rap i les col·locarem a la safata. Ho enfornarem durant 20 minuts.
Mentrestant
pelarem i tallarem les patates allargades per fregir-les, però abans les
assecarem una mica amb un paper absorbent de cuina, per treure-li l’aigua que hi ha quedat ,
perquè així no ens esquitxi a l’hora de fregir-les. Les fregirem i les salarem.
Posarem
les patates dins una safata per anar al forn. A sobre hi col·locarem les cues
de rap. Farem la maionesa amb una mica d’all i en posarem a sobre del peix.
Aleshores
engegarem el grill i gratinarem. Ho traurem del forn quan veiem que la maionesa
queda daurada.
Bon profit!!!
No comments:
Post a Comment