English:
Do you have leftovers? Fish, meat or vegetables can
make a crunchy croquette.
A bunch of carrots
1 sweet onion
A clove of garlic
40gr. of minced hazelnuts
1 cup of hot milk
2 tablespoon of flour
Salt, pepper, nutmeg
2 beaten eggs
Breadcrumbs for the coating
Oil
Put the carrots in a saucepan of boiling water until
tender (10-15 minutes). Then chop and set them aside.
Heat the oil in a saucepan over a medium heat. Add the
sliced onion and the clove of finely minced garlic. When the onion becomes golden,
add the finely chopped or minced carrots and the minced hazelnuts. Cook them
for a couple of minutes.
Add the flour, the hot milk, the salt, pepper and the
nutmeg. Stir in a steady stream until the sauce is smooth.
Put the mixture in the refrigerator for 1 hour or more,
depending on your needs.
Pour the breadcrumbs into a bowl and the beaten eggs
in another bowl.
Then divide the mixture and roll pieces of mixture
into large balls and dip this into the beaten egg. Then roll them in the
breadcrumbs until well coated.
Take a frying-pan and fill half way with oil. When the
oil is hot, place the croquettes in the hot oil and fry, turning them until
golden. Remove the croquettes and set on a paper towel to absorb the oil.
Serve at once!!! ;))
Català:
Us
ha sobrat menjar d’un altre dia? Peix, carn o verdures...podrien ser uns
ingredients fantàstics per unes delicioses croquetes.
No
és gens difícil i realment val la pena!!!
Un
manat de pastanagues
1
ceba
1
gra d’all
40gr.
d’avellanes triturades
1
got de llet calenta
2
cullerades de farina
Sal,
pebre, nou moscada
2
ous batuts
Farina
de galeta
Oli
Agafarem
un `pot i posarem les pastanagues en aigua bullent fins que estiguin tendres
(10-15 minuts). Les tallarem a rodanxes
i les reservarem.
Posarem
a escalfar oli a foc mig, en una cassola. Hi tirarem la ceba tallada a rodanxes
i el gra d’all finament picat. Quan la
ceba es comenci a daurar, afegirem les pastanagues i les avellanes. Ho courem
durant un parell de minuts
.
Afegirem
la cullerada de farina, remenem i hi tirarem el got de llet calenta, la sal, el
pebre i la nou moscada. Remenem altre cop fins que veiem que es va espassin.
Posarem
la barreja dins la nevera fins que es refredi (1 hora).
Dividirem
la pasta i li donarem forma de croqueta. La passarem per ou batut i després
l’arrebossarem amb farina de galeta.
Posarem
suficient oli en una paella per fregir les croquetes. Quan l’oli sigui calent
hi tirarem les croquetes i les retirarem quan les veiem daurades. Les
col·locarem sobre un paper de cuina perquè així absorbeixi l’oli sobrant.
Serveix tot seguit!!! ;))
What a great idea. They look delicious.
ReplyDelete