English:
It’s a delicious recipe!!!!!
Salt and pepper
2 tablespoons of lemon juice
Parsley
A clove of garlic
Olive oil
For the mint pesto:
Mint leaves
A couple of basil leaves
½ cup of toasted almonds
Olive oil
A couple of basil leaves
½ cup of toasted almonds
Olive oil
Season the tuna with salt, pepper, the lemon juice, the
clove of garlic, the chopped parsley and the olive oil. Let it rest for
15minutes.
Now, take a food processor and mix the almonds, the
mint, the basil and olive oil until finely chopped. Then transfer to a bowl.
Place the tuna on a hot grill and cook each side for 2
minutes.
Serve immediately and drizzle the cooked tuna with
mint pesto.
Bon appetite!!!
Català:
És
una recepta deliciosa i fer- la és un moment!!!!!
Sal i pebre
2 cullerades de suc de llimona
Julivert
Un gra d'all
Oli d'oliva
Per
al pesto de menta:
Fulles
de mentaUn parell de fulles d'alfàbrega
½ tassa d'ametlles torrades
Oli d’oliva
Rentar
i assecar els filets de tonyina. Posar-los
en una safata.
Condimentar
la tonyina amb sal, pebre, el suc de llimona, el gra d'all, el julivert picat i
l'oli d'oliva. Deixar reposar durant 15 minuts.
Mentretant
farem el pesto de menta. Posarem les ametlles, la menta, l'alfàbrega i l'oli
d'oliva dins un picadora fins que quedi tot finament picat. Un cop fet, el posarem
dins un bol.
Farem la tonyina a la planxa i la courem per cada costat durant 2
minuts.
Ho
servirem immediatament , però abans amanirem la tonyina amb pesto de menta.
Té
un sabor fresc.....i bonissim!!!!
Bon
profit!!
No comments:
Post a Comment