English
1Kl salmon
( a whole piece without the spine )
Almonds, cashews and peanuts, toasted and
seasoned (or a similar cocktail)
Chives
1 slice of fried
bread
Parsley
Olive oil
Take a
tray, put oil on the base then put the salmon on top with the skin on the
bottom.
Salted it a
little bit.
Crush the
almonds, cashews, peanuts, fried bread, parsley and chives with a food
processor.
Put this
paste on the top of the salmon and add oil.
Heat the
oven to 200ºC and put the salmon in, it doesn´t
need a long time in it.
Català
1 Kl de salmó (
una peça sense espina )
Cacauets ametlles
i anacards torrats i assaonats ( o un cocktail similar)
Julivert
Cibulet
Una llesca de pa
fregit
Un raig d’oli
Agafarem una
safata per anar al forn. Hi posarem oli a la base i aleshores hi col·loquem el
salmó .( la pell del peix haurà de quedar a sota)
Ho salarem una
miqueta.
Triturarem les ametlles, anacards, cacauets,
pa fregit, julivert i cibulet amb una màquina picadora
Poseu aquesta
pasta sobre la part superior del salmó i afegir oli.
Escalfar el forn
a 200 º C i col·loca la safata al forn,
no necessita molt temps per estar al punt.
Traieu la safata
quan es vegi la part de dalt cruixent.
El salmó té millor gust si és una mica cru.
nyami nyami..
ReplyDeleteI love salmon - this looks wonderful.
ReplyDelete