English
A pound of
ground beef and pork
Half a
dozen leeks
A bunch of
carrots
A handful
of pine nuts
2 eggs
Half a
glass of tomato sauce
Oregano
Salt, oil
Puff pastry (two, three or four pieces, depending on the
size)
Once you
have sliced the carrots and leeks (you can cut them with a food processor), put
oil in a pan, salt and fry them. Remove the vegetables from the frying-pan. In
the same pan fry the meat, add salt and pepper.
Fry the
pine nuts.
Mix all the
fried ingredients in a bowl and add the 2 eggs and the tomato sauce.
Flatten the
puff pastry with a rolling-pin if necessary.
Heat the
oven to 200ºC.
Take a tray,
put oil in a base or a sheet of non-stick baking paper.
Put on the puff pastry and add the meat and vegetable mixture mix on the pastry.
Then close the pie like a package. Spray a little water on top.
Put the pie
in the oven, for 20 minutes more or less or until the pastry’s well puffed.
Bon appetit!!!
Català
½ Kl de carn picada de vedella i porc
Mitja dotzena de porros
Un manat de pastanagues
Un grapat de pinyons
2 ous
Mig got de salsa de tomàquet
Orenga
Sal, oli
Pasta de full (dos, tres o quatre plaques
depenent de la mida)
Tallar petit el porros i la pastanaga ( es pot
fer servir la màquina picadora ).
Posar
oli en una paella quan estigui calent, col·locar-hi els porros i la
pastanaga, salar-ho i fregir-los . Un cop fregits els traurem de la paella. En
el mateix oli hi fregirem la carn salpebrada .Fregir els pinyons.
Barrejar tots els ingredients que hem fregit
en un bol i hi afegirem 2 ous i la salsa de tomàquet.
Estendrem la pasta de full , si fos necessari
ho farem amb un corró.
Encendrem el forn a 200ºC.
En una safata , hi posarem oli o un paper
antiadherent especial pel forn.
Posarem primer la pasta de full i hi posarem
la barreja a sobre. Per tancar el pastís ho farem com si fos un paquetet
.Finalment hi tirarem unes gotes d’ aigua per humitejar i segellar el pastís,
d’ aquesta manera facilitarem la cocció.
Posar el pastís de carn al forn durant uns 20
minuts més o menys o bé el podem treure quan veiem que està suficientment cuit.
Bon profit!!!
mmmmm quina bona pinta!!!! :)
ReplyDelete