English:
They always come
out very well and you’ll enjoy making them!!
200gr of flour
100gr of sugar
1 egg
1 teaspoon of yeast
A handful of muesli
2 tablespoons of
margarine
3 tablespoons of
strawberry jam
1 teaspoon of
vanilla extract
Preheat the oven to
180ºC
Cream the margarine
in a large bowl until soft. Add the sugar, beaten egg and stir. Then, sift in the
flour and the yeast; mix everything together. Add the vanilla extract, the
strawberry jam and the muesli. Stir the mixture until it is well combined.
Now, using your
hands, roll the dough into walnut sized portions and press flat. Place them
slightly apart on the baking tray.
Bake the biscuits
for 20 minutes or until they are light golden and slightly firm on top.
Carefully, transfer
the baked biscuits in a wire rack to cool.
You can experiment
with fruits, nuts or whatever you prefer for different flavours.
Sempre surten molt bones i gaudiràs d'una bona estona fent-les!!!!
200gr de farina
100gr de sucre
1 ou
1 culleradeta de llevat
Un grapat de muesli
2 cullerades de margarina
3 cullerades de melmelada de maduixa
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Escalfarem el forn a 180ºC
Agafarem una safata i hi posarem un full de
paper especial per anar al forn perquè no s'enganxin les galetes.
Batrem la margarina en un bol gran fins que
quedi tova. Aleshores hi tirarem el sucre i l'ou batut. Remenarem. A continuació,
passarem la farina i el llevat per un tamís, i ho incorporarem a la barreja de sucre i
margarina. Ho barrejarem tot fins que quedi ben lligat. Aleshores hi afegirem
l'extracte de vainilla, la melmelada de maduixa i el muesli.
Quan estigui tot ben barrejat, agafarem
porcions de pasta de la mida d’una nou amb les mans, i farem primer una bola i
després ho premerem perquè quedin una mica planes. Posarem les galetes una mica
separades sobre la safata del forn.
Ho enfornarem durant 20 minuts o fins que
estiguin lleugerament daurades per la part superior.
Un cop passat el temps de cocció, posarem les galetes sobre una reixeta perquè es refredin.
Per aconseguir diferents sabors hi podem afegir a la base el que vulguem.
Segur que seran boníssimes!!!!
No comments:
Post a Comment