English:
So easy to make!!
The juice of 4 lemons
The zest of 2 lemons
150 g of sugar
3 eggs
1 tablespoon corn starch
Take a pot and add the fresh lemon juice and the lemon
zest.
Next add the sugar and the corn starch. Stir over a
medium high heat.
Remove from heat and pour the cream into individual
bowls.
Let it cool and put the bowls in the refrigerator.
Català:
En un
moment tindreu preparada aquesta crema de llimona.
El suc de 4 llimones
La ratlladura de 2 llimones
150
g de sucre
3
ous
1
cullerada de fècula de blat de moro (maizena)
Agafarem
un pot i hi tirarem el suc de llimona i
la ratlladura de dues llimones.
Després
hi afegim el sucre i la maizena. Ho courem a mig foc.
Batrem
els ous en un bol i el tirarem al pot on hi ha el suc de llimona, el sucre i la maizena.
Aleshores anirem remenant procurant que
no bulli fins aconseguir que espesseixi.
Ara
ja ho podrem abocar dins de bols individuals.
Ho
deixarem refredar i ho guardarem dins la nevera.
No comments:
Post a Comment