Tuesday, 2 December 2014

Easy lemon cream – Crema fàcil de llimona



English:

So easy to make!!

The juice of 4 lemons
The zest of 2 lemons
150 g of sugar
3 eggs
1 tablespoon corn starch


Take a pot and add the fresh lemon juice and the lemon zest.

Next add the sugar and the corn starch. Stir over a medium high heat.

Beat the eggs in a bowl and pour them into the pot. Stir the mixture in a steady stream until thickened. Do not let it boil.

Remove from heat and pour the cream into individual bowls.

Let it cool and put the bowls in the refrigerator.




Català:

En un moment tindreu preparada aquesta crema de llimona.

El suc de 4 llimones
La ratlladura de 2 llimones
150 g de sucre
3 ous
1 cullerada de fècula de blat de moro (maizena)

Agafarem un pot  i hi tirarem el suc de llimona i la ratlladura de dues llimones.

Després hi afegim el sucre i la maizena. Ho courem a mig foc.

Batrem els ous en un bol i el tirarem al pot on hi ha el suc de llimona, el sucre i la maizena.

Aleshores anirem remenant procurant que no bulli fins aconseguir que espesseixi. 
Ara ja ho podrem abocar dins de bols individuals.

Ho deixarem refredar i ho guardarem dins la nevera.