Saturday, 11 May 2013

Sponge cake - Pa de pessic





English


1 cup of flour
1 cup of sugar
4 eggs
Lemon peel
A bag of yeast



Preheat the oven to 180º C, switch on the bottom.

Take a deep bowl, crack the 4 eggs, and add the sugar. Whisk them under a pot of boiling water until a mixture achieves double the volume. The cream will become thick and fluffy. You can add lemon peel if you like the taste of it.

Mix the flour and the yeast. Stir the flour and the yeast into the mixture of eggs and sugar. Do it with a sieve. The flour and the yeast will fall as drizzle into the bowl.

Stir the mixture slightly.

Take a tray; put a sheet of non-stick backing paper on the base. Put on the mixture.
Put the cake in the oven for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.

Yummy, yummy!!!!








Català


150 gr de farina
150 gr de sucre
4 ous
Raspadura de llimona
1 sobre de llevat en pols



Escalfarem el forn a 180ºC, però només farem que funcioni la part de baix del forn, sinó aquesta coca quedaria massa cuita per sobre.

En un bol fondo hi posarem els quatre ous sencers, juntament amb el sucre ho batrem fins que quedi esponjós i augmenti  el doble el seu volum. Ho podem fer amb un pot d’ aigua calenta a sota perquè d’ aquesta manera el volum augmentarà més ràpid. Podem afegir-hi  la raspadura de llimona, en el cas de que ens agradi el gust que hi dóna.

Barrejarem la farina amb el llevat i ho passarem pel colador fi. Procurarem remenar poc la pasta.

Ara agafarem una safata, hi col·locarem un paper antiadherent. Aleshores aboquem la pasta i ho courem al forn durant uns 30 minuts. No obrirem el forn durant la cocció.

Nyam, nyam!!!