English
1 cup of flour
1 cup of sugar
4 eggs
Lemon peel
A bag of yeast
Preheat the oven to
180º C, switch on the bottom.
Take a deep bowl,
crack the 4 eggs, and add the sugar. Whisk them under a pot of boiling water
until a mixture achieves double the volume. The cream will become thick and
fluffy. You can add lemon peel if you like the taste of it.
Mix the flour and the
yeast. Stir the flour and the yeast into the mixture of eggs and sugar. Do it
with a sieve. The flour and the yeast will fall as drizzle into the bowl.
Stir the mixture
slightly.
Take a tray; put a
sheet of non-stick backing paper on the base. Put on the mixture.
Put the cake in the
oven for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.
Yummy, yummy!!!!
Català
150 gr de farina
150 gr de sucre
4 ous
Raspadura de llimona
1 sobre de llevat en pols
Escalfarem el forn a 180ºC, però només farem
que funcioni la part de baix del forn, sinó aquesta coca quedaria massa cuita
per sobre.
En un bol fondo hi posarem els quatre ous
sencers, juntament amb el sucre ho batrem fins que quedi esponjós i
augmenti el doble el seu volum. Ho podem
fer amb un pot d’ aigua calenta a sota perquè d’ aquesta manera el volum
augmentarà més ràpid. Podem afegir-hi la
raspadura de llimona, en el cas de que ens agradi el gust que hi dóna.
Barrejarem la farina amb el llevat i ho
passarem pel colador fi. Procurarem remenar
poc la pasta.
Ara agafarem una safata, hi col·locarem un
paper antiadherent. Aleshores aboquem la
pasta i ho courem al forn durant uns 30 minuts. No obrirem el forn durant la
cocció.
Nyam, nyam!!!
No comments:
Post a Comment