Wednesday, 8 May 2013

Coca de recapte



English


Coca de recapte means, collecting ingredients on top a flatbread. You can take whatever you have at home and combine it to make a meal.


  • 3 red tomatoes
  • 2 aubergines
  • 2 red peppers
  • Some black olives
  • Salt, pepper, chives
  • Olive oil

Shortcrust salty pastry : 


  • 150 grams / 1 cup of flour
  • 75 grams / 1/3 cup of margarine
  •  3 tablespoons water
  •  1 pinch of salt


Preheat the oven to 210ºC; place the peppers and the aubergines on a baking sheet - tray. Drizzle with olive oil and salt. Put them in the oven to cook and roast. (for 40 minutes). It is better to let them cool and then peel them, the skin will come of easily.

Meanwhile, you can make the shortcrust pastry. Mix all the ingredients by hands breaking and crumbling the pastry. The mixture will become moist and you can easily make a ball. Knead it 3 or 4 times and make a ball again.

Then put the ball in the fridge for 15 minutes.
Heat the oven to 200ºC
.
After that, roll out the pastry with a rolling-pin. Take a tray and put non-stick baking paper on the base. Put on the shortcrust pastry. Take the tomatoes, thinly sliced, Cut the peppers and aubergines lengthwise. And arrange on the shaped coca  .Finally  on  the black olives and drizzle oil, salt, pepper and chives on top. Cook it in the oven for a few minutes. You will see the edges become golden and crisp.

Enjoy it!!!








Català


Pots elaborar-la amb el  tinguis de menjar a casa , no té uns ingredients específics.


  • 3  tomàquets vermells
  • 2 albergínies
  • 2 pebrots vermells
  • Olives negres
  • Sal, pebre,cibulet
  • Oli d’ oliva


Pasta trencada : 


  • 150 grams de farina
  • 75 grams de margarina
  •  1 pessic de sal 
  •  3 cullerades d’ aigua                            
                            


Escalfarem el forn a 210ºC. Posarem les albergínies i els pebrots al forn per escalivar-los, amb un raig d’oli i sal. ( els hi deixarem durant 40 minuts més o menys) Quan veiem que la pell ja és d’ un to negre, els traiem i els deixem refredar. D’ aquesta manera es pelarà millor.

Mentrestant, podem fer la pasta trencada. Barrejarem tots els ingredients amb les mans, aneu-la esmicolant i trencant, fins que la farina quedi humida i es vagi unint amb facilitat, aleshores farem una bola. Premeu-la amb força desfent la bola tres vegades i després torneu a fer la bola. La deixarem reposar durant una estona a la nevera mentre anem preparant els altres ingredients.

Escalfarem el forn a 200ºC.

Estendrem la pasta amb un corró, posant una mica de farina sobre el taulell i el corró, d’ aquesta manera no s’ enganxarà la pasta. Posarem un paper de forn sobre la safata i a sobre la pasta. Agafarem els tomàquets tallats primets, els pebrots i les albergínies Tallades longitudinalment i ho col·locarem tot sobre la coca. Finalment posarem les olives negres, el cibulet, sal i  pebre i ho regarem amb oli.
Ho courem al forn, però no molt temps, veurem que les vores es tornen daurades i cruixents.

I ara a gaudir-ho!!!