English:
A mixed platter brings you the opportunity to enjoy
different tastes at the same time. Like in this case, all ingredients are
appetizing.
Stuffed courgettes:
2 courgettes
2 red tomatoes
1 sliced onion
A pound of ground beef and pork (or if you have
leftover meat, like sausages, chicken or steaks then mince it all together)
1 slice of sobrassada
A bay of leaf
Salt, pepper, and paprika
1 teaspoon
of sugar
Olive oil
A clove of garlic
Grated cheese
Cut the courgettes in 3 pieces.
Drizzle with some oil and add salt.
Put them in the microwave for 15 minutes.
Using a spoon, scoop most of the flesh out of the
courgette. Taking care not to cut through the skin.
Now, let them drain.
Put the oil in a saucepan over a medium-high heat; add
the bay leaf and the clove of garlic, when the oil is hot add the sliced onion and
add salt.
When the onion becomes golden, add the meat into the
pan, add salt and pepper. Let it cook. Then, add the tomato purée and
immediately the paprika, stir. Add the sliced sobrassada, salt and pepper. Stir
a little more.
Remove the courgettes from the microwave.
Spoon the mixture into each courgette.
Sprinkle with the grated cheese.
Bake them for 10 minutes until golden.
Català:
Un plat combinat a vegades ens pot oferir una bona combinació de colors i sabors.
Carbassons farcits:
2 carbassons
2 tomàquets vermells
1 ceba a rodanxes
300gr. de carn picada barrejada de vedella i porc ( o si tens sobres de carn com bistecs, llom o pollastre... aleshores ho triturem tot junt i ja tens carn picada cuita)
1 tall de sobrassada
Formatge parmesà ratllat
Una fulla de llorer
Sal, pebre i pebre vermell dolç
1 culleradeta de sucre
Oli d’oliva
Un gra d’all
Formatge ratllat
Tallar els carbassons en 3 peces.
Els hi tirarem una mica d'oli per sobre i sal.
Els posarem al microones durant 15 minuts.
Amb una cullera traurem la carn fora del carbassó. Hem de tenir cura de no tallar la pell.
Ara, els deixarem escórrer.
Posarem oli en una cassola a foc mig; hi tirarem la fulla de llorer i el gra d'all. Quan l'oli estigui calent hi tirarem la ceba tallada a rodanxes i ho salarem.
Quan la ceba estigui daurada hi afegirem la carn a la paella; salpebrem. Ho deixarem coure. Aleshores hi tirem el puré de tomàquet i el pebre vermell. Ho remenem de seguida perquè no es cremi. Hi tirarem la rodanxa de sobrassada, sal i pebre Remenarem una mica més.
Traurem els carbassons del microones.
Amb l’ajuda d’una cullera omplirem els carbassons de carn picada.
Hi tirarem formatge ratllat per sobre.
Ho posarem al forn durant 10 minuts o fins que estiguin daurats.
English:
Fried carrots:
Carrots
Salt
Olive oil
Parsley
Wash and dry the carrots.
Cut the carrots lengthwise like chips.
Take a frying-pan and fill half way with oil. When the
oil is hot, place the chopped carrots in the hot oil and fry, turning them
until golden. Remove them and set on a paper towel to absorb the oil.
Sprinkle with chopped parsley.
Català:
Pastanagues fregits:
Pastanagues
Sal
Oli d'oliva
Julivert
Rentar i assecar les pastanagues.
Tallar les pastanagues com si fossin patates per fregir.
En una paella hi posarem oli i les fregirem. Les retirarem quan estiguin daurades. Les posarem sobre un paper absorbent per absorbir tot l'oli.
Hi tirarem julivert picat per sobre.
English:
Sweet potato balls:
Sweet potato
Parmesan cheese (grated)
Chives (chopped)
Salt and pepper
Breadcrumbs
Olive oil
Cook the sweet potato in the oven.
Peel and mash the sweet potatoes. Put the purée in a
bowl and add the chopped chives the grated Parmesan cheese, the salt and pepper.
Stir in a steady stream until the sauce is smooth.
Pour the breadcrumbs into a bowl. Then divide the
mixture and roll pieces of it into balls and roll them in the breadcrumbs until
well coated.
Take a frying-pan and fill half way with oil. When the
oil is hot, place the sweet potato balls in the hot oil and fry, turning them
until golden. Remove them and set on a paper towel to absorb the oil.
Absolutely delicious!!!!
Català:
Boles de moniato:
Moniato
Formatge parmesà (ratllat)
Cibulet (picat)
Sal i pebre
Pa ratllat
Oli d'oliva
Courem els moniatos al forn. Després els pelarem i triturarem. Un cop fet el puré, el posarem en un bol i hi afegirem el cibulet picat, el formatge parmesà ratllat, la sal i el pebre. Remenarem perquè quedi ben barrejat.
Posarem el pa ratllat en un bol. Després, agafarem la massa a cullerades i li donarem forma de boleta i les farem rodar per pa ratllat fins que estigui ben cobertes.
Agafarem una paella i la omplirem fins a la meitat amb oli. Quan l'oli estigui calent hi tirarem les boletes i les fregirem fins que estiguin daurades. Les traurem i les posarem sobre d’un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
Boníssim !!!!
No comments:
Post a Comment