English:
Candied chestnuts homemade recipe takes you 4 days of
cooking, but well worth the effort.
500gr of chestnuts
750gr of sugar
3 cups of water
1 vanilla bean
Slit the chestnuts in the broadest sense with a sharp
knife or to cut the two skins but not the flesh of the fruit.
Dip them in a bowl of cold water. After 5 minutes,
place them in a pot of cold water and boil them for 2-3 minutes, at that time
the skins off almost alone. Peel the chestnuts. (Keep the unpeeled chestnuts in
hot water)
Place the chestnuts in a pot of cold water and bring
to a low boil for 15 minutes. When cook is over, place the chestnuts in a bowl
with cold water to the firm.
Cook the sugar with the water over a low heat. When
the water is boiling add the vanilla bean, let it boil for 3 minutes or until
the sugar dissolves. Next, add the chestnuts. Bring again to boil and cook them
for 1 minute. Then, remove from the heat and turn off the heat and let them
cool for 24 hours.
The following day, drain the chestnuts and bring to
boil for 3-4 minutes; the, dip them and cook for 3 minutes. Repeat this step on
the 3rd and 4th day.
Finally, remove the cooled chestnuts and place them on a sheet
of non-stick baking paper. The sugar on the chestnuts may start to crystallize.
Don’t discard the chestnut flavoured syrup. You may
you it for other desserts.
It’s sweet and full of taste.
Català:
Aquesta vegada l'elaboració de la recepta va ser de 4 dies. El procés és
llarg però val la pena l'esforç.
500gr
de castanyes
750gr
de sucre
750
ml d’aigua
1
branca de vainilla
Agafarem
un ganivet afilat i farem un tall a les castanyes per tallar les dues pells,
però no la carn de la castanya.
Les
submergirem en un recipient amb aigua freda. Després de 5 minuts, les
col·locarem en un pot amb aigua freda i les farem bullir durant 2-3 minuts. D’aquesta
manera la pell sortirà quasi sola. Pelarem les castanyes i les castanyes que
estan sense pelar les deixarem en aigua calenta)
Un
cop pelades, les posarem dins un pot amb aigua freda i ho portarem a ebullició.
Aleshores abaixarem el foc i ho deixarem coure durant 15 minuts. Després
col·locarem les castanyes dins un pot amb aigua freda perquè així quedin més
consistents.
Posarem
l'aigua i el sucre dins un pot i ho courem a foc lent. Quan l'aigua bulli hi
tirarem la vainilla. Ho deixarem bullir durant 3 minuts o fins que el sucre es
dissolgui. A continuació hi tirarem les castanyes. Ho portarem a ebullició i ho
deixarem coure durant 1 minut. Després,
ho retirarem del foc i deixarem que es refredi durant 24 hores.
L'endemà,
escorrerem les castanyes i deixarem bullir l’aigua durant 3-4 minuts. Tornarem
a posar les castanyes a dins i les courem durant 3 minuts. Repetirem aquest pas
durant el tercer i el quart dia.
Finalment,
deixarem que els marrons glacé es refredin i les posarem sobre un paper de forn
. El sucre de les castanyes començarà a
cristal·litzar.
No
llençarem el xarop que ha quedat que té gust a castanya. El podrem utilitzar
per aromatitzar o per donar-hi un gust diferent a altres postres.
És
dolç i moooolt bo.
No comments:
Post a Comment