Friday, 13 December 2013

Chocolate and coconut truffles - Trufes de xocolata i coco


English:

Especial ending to any special meal!!! Served with coffee….


100gr of margarine
1 egg yolk
200gr of dark chocolate
200gr of grated coconut
4 tablespoons of powdered sugar
3 tablespoons of unsweetened cocoa



Melt the dark chocolate, along with four tablespoons of water, in a bowl over boiling water. Or alternatively, in the microwave. Stir well.

Next add the margarine and stir until the chocolate and the margarine are well combined. Immediately add the egg yolk, the grated coconut and the powdered sugar. Stir and let stand for 3 or 4 hours in the fridge.

When the mixture is firm, make small balls and coat them with unsweetened cocoa.

Place the truffles back in the refrigerator until you need them.


A delicious flavour!!!




Català:

Per occasions especials!!! A l’hora del cafè....


100 g de margarina
1 rovell d'ou
200 g de xocolata negra
200gr de coco ratllat
4 cullerades de sucre en pols
3 cullerades de cacau sense sucre



Fondrem la xocolata negra en un pot o dins d’un  bol per anar al microones amb 4 cullerades d'aigua. Ho remenarem.

A continuació, afegirem la margarina, ho remenarem fins que la xocolata i la margarina estiguin ben barrejades. Després hi afegirem el rovell d'ou, el coco ratllat i el sucre en pols. Remenarem i ho deixarem reposar durant 3 o 4 hores dins de la nevera.

Un cop passada l’estona farem boletes amb l’ajut d’una cullera i de les mans i les arrebossarem amb cacau sense sucre.

Un cop les tinguem fetes les guardarem a la nevera fins que les necessitem.


Un sabor deliciós!!!!