English:
Especial ending to
any special meal!!! Served with coffee….
100gr of margarine
1 egg yolk
200gr of dark
chocolate
200gr of grated
coconut
4 tablespoons of powdered
sugar
3 tablespoons of unsweetened
cocoa
Melt
the dark chocolate, along with four tablespoons of water, in a bowl over
boiling water. Or alternatively, in the microwave. Stir well.
Next add the
margarine and stir until the chocolate and the margarine are well combined.
Immediately add the egg yolk, the grated coconut and the powdered sugar. Stir
and let stand for 3 or 4 hours in the fridge.
When the mixture is
firm, make small balls and coat them with unsweetened cocoa.
Place the truffles
back in the refrigerator until you need them.
A delicious flavour!!!
Català:
Per occasions especials!!!
A l’hora del cafè....
100 g de margarina
1 rovell d'ou
200 g de xocolata
negra
200gr de coco ratllat
4 cullerades de sucre
en pols
3 cullerades de cacau
sense sucre
Fondrem la xocolata
negra en un pot o dins d’un bol per anar
al microones amb 4 cullerades d'aigua. Ho remenarem.
A continuació,
afegirem la margarina, ho remenarem fins que la xocolata i la margarina
estiguin ben barrejades. Després hi afegirem el rovell d'ou, el coco ratllat i
el sucre en pols. Remenarem i ho deixarem reposar durant 3 o 4 hores dins de la
nevera.
Un cop passada
l’estona farem boletes amb l’ajut d’una cullera i de les mans i les
arrebossarem amb cacau sense sucre.
Un cop les tinguem
fetes les guardarem a la nevera fins que les necessitem.
Un sabor deliciós!!!!
No comments:
Post a Comment