Tuesday, 2 September 2014

Vichyssoise - Sopa de porros


 English:

If you love leeks…. This is your soup!!!


4 leeks (chopped)
3 potatoes (chopped)
1l of vegetable stock
Salt and pepper
A handful of ground almonds
3 portions of cream cheese
Olive oil
A tablespoon of margarine


Heat the oil and the margarine in a large pan and add the chopped leeks, potatoes and the ground almonds. Season with salt and pepper. Cook for 8 minutes or until the vegetables start to soften.

Add the vegetable stock and bring to the boil. Simmer until the vegetables are tender.

Once the cooking is over, take a hand blender and purée the leeks soup with the cheese.

Sprinkle some chopped chives or basil on top and drizzle with oil and serve.

It’s delicious!!!


















Català:

Si t'agraden els porros .... Aquesta és la teva sopa!

4 porros (tallats finament  a rodanxes)
3 patates (tallades a rodanxes)
brou de verdures
Sal i pebre
Un grapat d’ametlles mòltes
3 porcions de formatge cremós
Oli d'oliva
Una cullerada de margarina vegetal


Escalfar l'oli i la margarina en una olla fonda i hi tirem els porros, les patates i les ametlles mòltes. Salpebrem. Ho deixarem coure durant  8 minuts o fins que les verdures comencin a quedar toves.

Aleshores, hi afegirem el caldo de verdura o aigua i ho deixarem bullir durant mitja hora.

Quan ja ha acabat la cocció i afegirem les porcions de formatge i ho triturarem tot.

Finalment, ho amanirem amb una mica de cibulet o alfàbrega tallada petita per sobre, pa fregit i un raig d’oli d’oliva i ho servirem.


Es deliciós!!!!!