English:
It’s a pleasure to enjoy a homemade breakfast or a
snack like this one.
Let’s start with the churro dough recipe.
Churro dough:
1 cup of flour
2 cups of water
25gr of margarine
A piece of vanilla
1 teaspoon of sugar
Lemon zest
A pinch of salt
Sugar for coating
Take a pot and heat the water in it, add the teaspoon
of sugar, the pinch of salt and the margarine. Toss well and add the vanilla
and the lemon zest.
Then, add the flour (all at once) and stir vigorously
over a low heat until the dough doesn’t stick to the wall of the pot or when
the mixture becomes moist and you can easily make a ball. Remove from heat.
Next, put the dough in a pastry bag with a large start
tip. Make the churros.
Take a pan and heat one-third full of olive oil over a
heat high.
When the oil is hot add the churros and fry until
golden. Remove from the heat and set on a towel paper.
Place the churros on a tray and dump sugar on them.
Hot chocolate:
200gr of dark chocolate
1 teaspoon of vanilla
2 cups of milk
4 tablespoons of corn stark
Combine the chocolate, a pinch of salt, the vanilla
and the milk in a saucepan over a low heat. Let it cook for a few minutes or
until the chocolate has melted.
Next, dilute the starch with a little cold milk and
add it to the chocolate mixture. Stir the mixture constantly.
Let it boil for 2 minutes. Remove from the heat and stir until it becomes thick
and smooth.
Pour into a cup and dip the churros in it.
Serve warm.
I love this recipe!!!!
Català:
És
un plaer gaudir d'un esmorzar o d’un berenar com aquest.
Anem
a començar amb la recepta per fer els xurros.
Pasta per fer xurros:
250gr
de farina
½
litre d'aigua
25gr
de margarina
Un
trossset de vainilla
1
culleradeta de sucre
Ratlladura
de llimona
Un
polsim de sal
Sucre
per tirar per sobre dels xurros
Escalfarem
aigua en un pot de cuina, hi afegirem la culleradeta de sucre, la mica de sal i
la margarina. Ho barrejarem bé i hi tirarem la vainilla i la ratlladura de
llimona.
A
continuació, hi tirarem la farina, tot d’un cop. Ho courem a foc lent i anirem
remenant fins que la massa no s'enganxi
a la paret del cassó o quan amb la massa es pugui fer fàcilment una bola. Ho
traurem del foc.
Aleshores
posarem la massa en una mànega pastissera (ha de tenir un broc arrissat i
gran). Farem els xurros.
Omplirem
una paella amb oli d'oliva.
Quan
l'oli estigui ben calent fregirem els xurros i fregirem els xurros fins que
siguin rossos. Els retirarem del foc i els posarem sobre un paper absorbent de cuina.
Col·locarem
els xurros en una safata i hi tirarem força sucre per sobre.
Xocolata
desfeta:
200
g de xocolata negra
1
culleradeta de vainilla
½
litre de llet
4
cullerades de fècula.
Posarem
la xocolata al foc amb la llet i hi tirarem la vainilla i el pessic de sal. Ho courem durant uns minuts o fins que la xocolata s'hagi fos.
Després,
diluirem el midó amb una mica de llet freda i ho tirarem a la barreja de
xocolata quan bulli. Remenarem la barreja constantment. Ho deixarem bullir durant 2 minuts. Ho retirarem
del foc i continuarem remenant fins que tinguem una xocolata espessa i ben fina.
Abocarem
xocolata en una tassa per poder-hi sucar els xurros.
M'encanta
aquesta recepta !!!!
No comments:
Post a Comment