Tuesday, 30 April 2013

Crispy salmon - Salmó cruixent




English


1Kl salmon ( a whole piece  without the spine )
Almonds, cashews and peanuts, toasted and seasoned (or a similar cocktail)
Chives
1 slice of fried bread
Parsley
Olive oil


Take a tray, put oil on the base then put the salmon on top with the skin on the bottom.
Salted it a little bit.
Crush the almonds, cashews, peanuts, fried bread, parsley and chives with a food processor.
Put this paste on the top of the salmon and add oil.
Heat the oven to 200ºC and put the salmon in, it doesn´t need a long time in it.
Remove the tray when the top become crunchy. The salmon tasted better if it is a little bit raw.






Català


1 Kl de salmó ( una peça sense espina )
Cacauets ametlles i anacards torrats i assaonats ( o un cocktail similar)
Julivert
Cibulet
Una llesca de pa fregit
Un raig d’oli


Agafarem una safata per anar al forn. Hi posarem oli a la base i aleshores hi col·loquem el salmó .( la pell del peix haurà de quedar a sota)
Ho salarem una miqueta.
Triturarem les ametlles, anacards, cacauets, pa fregit, julivert i cibulet amb una màquina picadora
Poseu aquesta pasta sobre la part superior del salmó i afegir oli.
Escalfar el forn a 200 º C i col·loca la safata al forn,  no necessita molt temps per estar al punt.
Traieu la safata quan es vegi la part de dalt cruixent.
El salmó té millor gust si és una mica cru.