Saturday, 27 April 2013

Gazpacho





English 

5 ripe tomatoes
1 cucumber
1 red pepper
1 small green pepper
1 small sweet onion
Salt, oil, a pinch of sugar, a teaspoon of vinegar
A piece of a garlic clove
A glass of water
4 slices of fried bread
Basil or oregano  

Boil the tomatoes for 2 minutes to remove the skin. Put everything in a blender, except the bread and basil. Reserve them to put on top.If you prefer a colder gazpacho you can add ice cubes. 
And that´s it!!!   



Català 

5 tomàquets madurs
1 cogombre
1 pebrot vermell
1 pebrot verd petit
1 ceba petita de Figueres
Sal, oli, un pols de sucre, un raig de vinagre
1 trosset de dent d’all
Un got d’aigua
4 llesques de pa fregides
Alfàbrega o orenga 

Bullir els tomàquets durant 2 minuts, per treure-hi la pell. Posar-ho tot dins una batedora. Menys el pa i l’alfàbrega que els posarem com a guarnició per sobre.Si preferiu el gazpacho  més, afegiu-hi glaçons.
I ja està !!!