English:
Simple but wonderful!!!
A bunch of asparagus
Brie cheese (diced)
Olive oil
Breadcrumbs for the coating
Pines, almonds, pistachios and raisins
Salt and pepper
Fig jam
Rinse the asparagus and cut the white ends.
Heat some oil in a deep pan over a medium heat. Add
the asparagus and cook them “al dente".
Pour the breadcrumbs into a bowl and the whisked egg
into another.
Dip the diced brie cheese. Then roll them in the
breadcrumbs until well coated.
Take a frying-pan and heat some oil. When the oil is
hot, place the diced brie, turn them until golden. Remove the brie and set on a
paper towel to absorb the oil. In the same pan, fry the pines,
almonds, pistachios and the raisins.
For the fig jam:
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced
figs)
A teaspoon of lemon juice
Wash the fruit. Peel and mince the figs. Put them in a
large pot. Add the sugar and a teaspoon of lemon juice. Stir until well mixed. Then
bring them to boil over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir
occasionally until the sugar dissolves and the figs become soft.
For preparing the meal:
First layer: place the cooked asparagus on the plate.
Second layer: put the brie cheese on top of the
asparagus.
Third layer: sprinkle some fried pines…..on top of the
cheese.
And add a spoon of fig jam on top.
This is a fabulous combination!!!!
Català:
Senzill
però molt bo !!!
Un
manat d'espàrrecs
Formatge
Brie (tallat a daus)
1
ou
Oli
d'oliva
Pa
ratllat per arrebossar
Pinyons,
ametlles, festucs i panses
Sal
i pebre
melmelada
de figues
Esbandir
els espàrrecs i tallar dels extrems blancs.
Escalfar
una mica d'oli en una paella fonda a foc mig, quan estigui l’oli calent , hi
courem els espàrrecs "al dente".
Posarem
el pa ratllat en un bol i l'ou batut en un altre.
Passarem
els daus de brie per
ou batut. I els farem rodar per pa ratllat fins que estigui ben coberts.
Agafarem
una paella i hi escalfarem una mica d’oli. Quan l'oli estigui calent hi posarem
el formatge i el fregirem fins que estiguin daurat. Aleshores un cop fregit els
traurem i els posarem sobre d’un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli. En la
mateixa paella hi fregirem els pinyons, les ametlles, els festucs i les panses.
Per
fer la melmelada de figues:
Sucre
(la mateixa quantitat de sucre en volum que de figues trossejades)
Una
culleradeta de suc de llimona
Renta
la fruita. Pela i trosseja la fruita. Posarem la fruita en un pot per anar al
foc. Hi afegirem el sucre i la cullerada de suc de llimona. Ho remenarem fins
que quedi ben barrejat. Ho posarem al foc una mica fort i un cop bulli baixarem
el foc i ho anirem remenant de tant en tant. Fins que el sucre es dissolgui i
la fruita quedi tova.
Per
a la preparació del plat:
Primera
capa: col·locar els espàrrecs cuits.
Segona
capa: posar el formatge brie sobre dels espàrrecs
Tercera
capa: escampar els pinyons.... fregits per sobre del formatge i espàrrecs
I
finalment hi tirarem per sobre una cullerada de melmelada de figues.
Es
una fantàstica combinació !!!!
No comments:
Post a Comment