Saturday, 27 September 2014

Grilled tuna seasoned with mint pesto - Tonyina a la planxa amanida amb pesto de menta






English:

It’s a delicious recipe!!!!!

Tuna steaks
Salt and pepper
2 tablespoons of lemon juice
Parsley
A clove of garlic
Olive oil

For the mint pesto:

Mint leaves
A couple of basil leaves
½ cup of toasted almonds
Olive oil


 Wash and dry the tuna steaks. Place them in a tray.

Season the tuna with salt, pepper, the lemon juice, the clove of garlic, the chopped parsley and the olive oil. Let it rest for 15minutes.

Now, take a food processor and mix the almonds, the mint, the basil and olive oil until finely chopped. Then transfer to a bowl.

Place the tuna on a hot grill and cook each side for 2 minutes.

Serve immediately and drizzle the cooked tuna with mint pesto.

 It’s fresh and with a wonderful taste!!!!

 Bon appetite!!!


Català:


És una recepta deliciosa i fer- la és un moment!!!!!

Filets de tonyina
Sal i pebre
2 cullerades de suc de llimona
Julivert
Un gra d'all
Oli d'oliva

Per al pesto de menta:
Fulles de menta
Un parell de fulles d'alfàbrega
½ tassa d'ametlles torrades
Oli d’oliva


Rentar i assecar els filets de tonyina. Posar-los  en una safata.

Condimentar la tonyina amb sal, pebre, el suc de llimona, el gra d'all, el julivert picat i l'oli d'oliva. Deixar reposar durant 15 minuts.

Mentretant farem el pesto de menta. Posarem les ametlles, la menta, l'alfàbrega i l'oli d'oliva dins un picadora fins que quedi tot finament picat. Un cop fet, el posarem dins un bol.

Farem la tonyina a la planxa  i la courem per cada costat durant 2 minuts.

Ho servirem immediatament , però abans amanirem la tonyina amb pesto de menta.

Té un sabor fresc.....i bonissim!!!!

Bon profit!!