Sunday, 5 October 2014

Fresh and sweet spinach salad – Amanida d’espinacs amb un toc dolç






English:

Yesterday, it was a warm day so I decided to prepare a tasty fresh salad for lunch.

Some fresh spinach
Tomatoes
Avocado
Mango
Apple
Almonds
Parmesan cheese
Ham (optional)
Olive oil and salt

Wash and dry the spinach and put them in a salad bowl. Top with the diced tomatoes, diced apple, chopped mango, diced avocado, Parmesan cheese, a handful of toasted almonds and the chopped ham.

Season the salad with salt and drizzle some oil in it.

That’s all!!! Easy and yummy!!!!








Català:


Ahir, va ser un dia una mica calorós, així que vaig decidir preparar una boníssima amanida fresca per dinar.

Espinacs frescos
Tomàquets per amanir
Alvocat
Mango
Poma
Ametlles
Formatge parmesà
Pernil (opcional)
Oli d'oliva i sal

Rentarem i assecarem els espinacs. Els posarem dins un bol. Tallarem els tomàquets  i els afegirem a l’amanida. Farem el mateix amb la poma, el mango i l’alvocat.

També hi tirarem formatge parmesà, un grapat d'ametlles torrades i el pernil tallat a tires.

Ho amanirem amb oli i sal.


Això és tot !!! Jo l'he trobat boníssima !!!!