Friday, 10 October 2014

Strawberries and cream parfait – Maduixes amb nata






English:

This recipe is light and refreshing. It’s very easy to make. I used fresh strawberry. Delightful!!!!


Cream layer:
100gr of cream cheese (Philadelphia)
1 cup of milk
1 cup of whipping cream
¼ cup of sugar
1 tablespoon of powder curd
A pinch of salt

Strawberry layer:
200gr of strawberry
1 cup of whipping cream
1 cup of milk
¼ cup of sugar
2 tablespoons of powder curd
A pinch of salt

For the coulis:
Strawberries
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced strawberries)


For the coulis:
Put all the ingredients in a pot. Then, bring to boil over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the sugar dissolves and the strawberries become soft.


Cream layer:
Take a saucepan and pour in the whipping cream, add the cream cheese, the milk, the sugar, the powder curd and the pinch of salt. Stir until well mixed. Let it all boil. Then turn off the heat. Keep aside. Take some individual bowls or crystal glasses and place the cream in it. Put them in the fridge.

Strawberry layer:
Take a hand blender and purée the strawberries (you can do it with the milk). Now, take saucepan and pour in the strawberry purée, the whipping cream, the milk, the sugar, the powder curd and the pinch of salt. Stir until well mixed. Let it all boil. Then turn off the heat. Keep aside.
Pour the strawberry mixture into the individual bowls with the cream in them. Then, take a spoon and place some strawberry coulis on top of the strawberry mixture.

Now, put the bowls in the fridge for at least 3 hours before serving.

This is such a gorgeous way to eat strawberries!!!



Català:

Aquesta recepta és lleugera i refrescant. És molt fàcil de fer. Boníssima !!!!


Capa de nata:
100gr de crema de formatge(Philadelphia)
250ml de nata per a muntar
250ml de llet
60gr de sucre
1 sobre de quallada quallada (12gr)
Un pols de sal

Capa de maduixa:
200gr de maduixes
250ml de nata per a muntar
250ml de llet
60gr de sucre
2 sobres de quallada (24gr)
Un pols de sal


Per al coulis:
Maduixes
Sucre (la mateixa quantitat de sucre en volum que de sucre)


Per fer el coulis:
Posarem tots els ingredients dins un pot. Ho posarem al foc i deixarem que bulli, aleshores reduirem el foc i ho deixarem coure fins que el sucre s’hagi  dissolt i les maduixes hagin quedat toves.

Per fer la capa der nata:
Agafarem un pot i hi abocarem la nata per muntar, la llet, la crema de formatge i el sucre, el sobre de quallada i el pessic de sal. Remenarem fins que estiguin ben barrejats. Deixarem que bulli. Aleshores apagarem el foc i ho abocarem dins d’uns bols individuals o gots de vidre i ho posarem a la nevera.

Per la capa de maduixes:
Agafarem un braç elèctric i farem un puré de les maduixes (ho podem fer-ho amb la llet). Agafarem un pot i hi abocarem la nata per muntar, la llet, el sucre, els 2 sobres de quallada i el pessic de sal. Remenarem fins que estiguin ben barrejats. Deixarem que bulli. Aleshores apagarem el foc. Ho abocarem dins dels bols sobre la capa de nata.


La última capa de coulis:
Amb l’ ajut d’una cullera posarem una cullerada de coulis de maduixa a sobre la crema de maduixa.

Ara, posarem els bols a la nevera durant almenys 3 hores abans de servir.

Una manera molt original de menjar maduixes amb nata.