Saturday, 29 June 2013

Watermelon and strawberry gazpacho - Gaspatxo de síndria i maduixa



English:


Ufff!!! It’s extremely hot today!!!!
Do you fancy some fresh gazpacho?
In a few minutes… here you are!!!


3 ripe tomatoes
1 cucumber
1 little sweet onion
A little clove of garlic
A tablespoon of Modena vinegar
Salt, pepper
3 tablespoon of olive oil
A quarter of a watermelon
A handful of strawberries
1/4 litre of water (add more still water just in case)


Boil the tomatoes for 2 minutes to remove the skin.
Put everything in a blender; if necessary add more water.
Before seving use the chinese colander.
I suggest putting some sliced strawberries on top and drizzle with olive oil.


Sure it’s going to be a successful meal!!!








Català:



Ufff!!! Quina calor avui!!!
Et ve de gust una mica de gaspatxo fresc?
Només seran uns pocs minuts de feina... i de seguit ho tindràs fet!!!



3 tomàquets madurs
1 cogombre
1 ceba petita
1 gra d’all petit
1 cullerada de vinagre de Mòdena
Sal, pebre
3 cullerades d’oli
1 quart de síndria
Un grapat de maduixes
¼ l. d’aigua ( afegirem més aigua si cal)


Bullirem els tomàquets durant 2 minuts per treure la pell.
Ho posarem tot dins una batedora, si cal més aigua l’afegirem.
Passarem el gaspatxo pel colador xinès abans de servir.
Suggereixo posar trossets de maduixa i un raig d’oli com a guarnició.



Segur que serà un menjar exitós!!!