English:
Ufff!!! It’s extremely hot today!!!!
Do you fancy some fresh gazpacho?
In a few minutes… here you are!!!
3 ripe tomatoes
1 cucumber
1 little sweet onion
A little clove of garlic
A tablespoon of Modena vinegar
Salt, pepper
3 tablespoon of olive oil
A quarter of a watermelon
A handful of strawberries
1/4 litre of water (add more still water just in case)
Boil the tomatoes for 2 minutes to remove the skin.
Put everything in a blender; if necessary add more
water.
Before seving use the chinese colander.
Before seving use the chinese colander.
I suggest putting some sliced strawberries on top and
drizzle with olive oil.
Català:
Ufff!!!
Quina calor avui!!!
Et
ve de gust una mica de gaspatxo fresc?
Només
seran uns pocs minuts de feina... i de seguit ho tindràs fet!!!
3
tomàquets madurs
1
cogombre
1
ceba petita
1
gra d’all petit
1
cullerada de vinagre de Mòdena
Sal,
pebre
3
cullerades d’oli
1
quart de síndria
Un
grapat de maduixes
¼
l. d’aigua ( afegirem més aigua si cal)
Bullirem
els tomàquets durant 2 minuts per treure la pell.
Ho
posarem tot dins una batedora, si cal més aigua l’afegirem.
Passarem el gaspatxo pel colador xinès abans de servir.
Passarem el gaspatxo pel colador xinès abans de servir.
Suggereixo
posar trossets de maduixa i un raig d’oli com a guarnició.
Segur
que serà un menjar exitós!!!
mmmmmmm..
ReplyDeleteMartina