Wednesday, 26 June 2013

Puff pastry pie of aromatic herbs - Pastís de pasta de full amb herbes aromàtiques


English:


Are you in the countryside? Never mind!!! You can buy the ingredients in the market. It’s an easy and economical summer pie.


Aromatic herbs: chives, thyme, sage, rosemary…
Puff pastry
4 dry tomatoes
Olive oil, salt


Put the dry tomatoes in a bowl of warm water for 20 minutes.
Take a pie tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base.
Place the rolled out puff pastry on the pie tray.
Then pierce the base of the paste with a fork. Sprinkle with the aromatic herbs and the diced dry tomatoes.
Drizzle with olive oil and bake for 10 minutes, or until the crust is golden.

Mmm!!! The smell always reminds me of my stay in L’Empordà.










Català:


Estàs en aquest moment en el camp? No importa, doncs pots comprar els ingredient en el mercat. I fer un pastís fàcil i econòmic per un sopar d’estiu.


Herbes aromàtiques: Cibulet, farigola, sàlvia i romaní...
Pasta fullada
4 tomàquets secs
Oli d’oliva


Posarem els tomàquets secs en un got amb aigua tèbia durant uns 20 minuts.
Agafarem un motllo per fer pastissos i hi col·locarem un paper de forn antiadherent perquè no s’enganxi el pastís.
A sobre d’aquest paper hi posem  la pasta fullada estirada.
Punxarem la base amb una forquilla perquè no s’infli. Hi tirarem per sobre les herbes aromàtiques i els tomàquets secs, escorreguts  i tallats a daus. Ho amanirem amb oli.
Ho posarem al forn durant 10 minuts o el podeu treure quan veieu que va quedant torradet.

Mmmm!!! L’olor que fa, em recorda la meva estada a l’Empordà.