English:
Are you in the countryside? Never mind!!! You can buy
the ingredients in the market. It’s an easy and economical summer pie.
Aromatic herbs: chives, thyme, sage, rosemary…
Puff pastry
4 dry tomatoes
Olive oil, salt
Put the dry tomatoes in a bowl of warm water for 20
minutes.
Take a pie tray and put a sheet of non-stick baking
paper on the base.
Place the rolled out puff pastry on the pie tray.
Then pierce the base of the paste with a fork. Sprinkle
with the aromatic herbs and the diced dry tomatoes.
Drizzle with olive oil and bake for 10
minutes, or until the crust is golden.
Mmm!!! The smell always reminds me of my stay in
L’Empordà.
Català:
Estàs
en aquest moment en el camp? No importa, doncs pots comprar els ingredient
en el mercat. I fer un pastís fàcil i econòmic per un sopar d’estiu.
Herbes
aromàtiques: Cibulet, farigola, sàlvia i romaní...
Pasta
fullada
4
tomàquets secs
Oli
d’oliva
Posarem
els tomàquets secs en un got amb aigua tèbia durant uns 20 minuts.
Agafarem
un motllo per fer pastissos i hi col·locarem un paper de forn antiadherent
perquè no s’enganxi el pastís.
A
sobre d’aquest paper hi posem la pasta
fullada estirada.
Punxarem
la base amb una forquilla perquè no s’infli. Hi tirarem per sobre les herbes
aromàtiques i els tomàquets secs, escorreguts
i tallats a daus. Ho amanirem amb oli.
Ho
posarem al forn durant 10 minuts o el podeu treure quan veieu que va quedant
torradet.
Mmmm!!!
L’olor que fa, em recorda la meva estada a l’Empordà.
yummy yummy :))
ReplyDelete