English:
6 red tomatoes
2 balls of mozzarella di bufala cheese
Oil, salt and basil
A teaspoon of olive tapenade
Wash and chop the tomatoes.
Take a salad plate and layer with the sliced tomatoes.
Then put the sliced mozzarella di bufala cheese on the tomatoes and season with
oil, salt and basil.
And finally pour a little olive tapenade on top.
Then put another layer of tomatoes and cheese and
season them again.
Yummy, yummy!!! It couldn’t taste better!!!
Català:
6
tomàquets durs i vermells per amanir
2
boles de mozzarella de búfala
Oli,
sal i alfàbrega
olivada
Rentarem
els tomàquets.
Agafarem
un plat gran per posar-hi l’amanida que anem a preparar.
Hi
col·locarem els tomàquets tallats a rodanxes i la mozzarella a sobre dels
tomàquets.
Ho amanirem amb sal, pebre i alfàbrega. I per finalitzar una mica de
paté d’olives per sobre.
Posarem
una altre capa de tomàquet, mozzarella i alfàbrega i ho tornarem a amanir.
Mmmmm!!!
No pot ser més bo!!!
No comments:
Post a Comment