Wednesday, 3 July 2013

Tomato and mozzarella di bufala cheese salad - Amanida de tomàquet i mozzarella de búfala






English:


6 red tomatoes
2 balls of mozzarella di bufala cheese
Oil, salt and basil
A teaspoon of olive tapenade



Wash and chop the tomatoes.
Take a salad plate and layer with the sliced tomatoes.
Then put the sliced mozzarella di bufala cheese on the tomatoes and season with oil, salt and basil.
And finally pour a little olive tapenade on top.
Then put another layer of tomatoes and cheese and season them again.


Yummy, yummy!!! It couldn’t taste better!!!






Català:


6 tomàquets durs i vermells per amanir
2 boles de mozzarella de búfala
Oli, sal i alfàbrega
olivada


Rentarem els tomàquets.
Agafarem un plat gran per posar-hi l’amanida que anem a preparar.
Hi col·locarem els tomàquets tallats a rodanxes i la mozzarella a sobre dels tomàquets.
Ho amanirem amb sal, pebre i alfàbrega. I per finalitzar una mica de paté d’olives per sobre.
Posarem una altre capa de tomàquet, mozzarella i alfàbrega i ho tornarem a amanir.


Mmmmm!!! No pot ser més bo!!!