English:
It’s warm!!! Let’s start today with a cold sauce.
1 kl of mussels
4 ripe tomatoes (boiled for 2 minutes and then remove
the skin)
A boiled egg
1 clove of garlic
Parsley
½ cup or more of olive oil
3 tablespoon of toasted almonds
White wine (to drizzle the mussels)
We’ll start with the mussels. We’ll do them in the
steam.
Put all the cleaned mussels in a pan without water,
over a medium-high heat. If you add a glass of white wine, it will have better
taste.
When the mussels open, put them aside.
Boil the tomatoes for 2 minutes and remove the skin.
Mince the tomatoes.
Boil an egg.
Crush the toasted almonds.
Then take a deep, narrow mixing –bowl and put the
minced tomatoes in, the toasted almonds, and the egg yolk. While you whisk
them, pour the oil in a steady stream. Whisk until smooth.
Put the mussels in a tray and cover them with the
sauce. Sprinkle with parsley and
shredded egg.
Enjoy the meal!!!!
Català:
Avui
fa calor!!! Perquè no mengem alguna cosa amb una salsa freda?
1kl
de musclos
4
tomàquets madurs ( els bullirem durant 2 minuts i els hi traurem la pell)
1
ou bullit
1
gra d’all
Julivert
½
got o més d’oli
60gr.
d’ametlles torrades
Un
raig de vi blanc ( per tirar-ho en els musclos)
Començarem
netejant els musclos. Els posarem dins una paella sense aigua i sense oli.
Encendrem el foc. Hi tirarem un raig de vi blanc (opcional) i així tindran
millor gust.
Quan
els musclos s’obren, els traurem del foc.
Bullirem
els tomàquets durant 2 minuts i els hi traurem la pell. Triturarem els
tomàquets.
Bullirem
l’ou.
Triturarem
les ametlles torrades
Agafarem
un pot fondo i estret per poder fer la salsa. Hi col·locarem els tomàquets
triturats, les ametlles i el rovell d’ou. mentre ho batrem amb la batedora o
amb un braç elèctric, hi anirem tirant l’oli fins que quedi tot lligat.
Posarem
els musclos en una safata i els cobrirem amb la salsa.
Ratllarem
la clara d’ou i tallarem petit el julivert per tirar-ho per sobre la salsa.
Espero
que us agradi!!!!
No comments:
Post a Comment