Saturday 6 July 2013

Mussels with cold sauce - Musclos amb salsa freda

English:



It’s warm!!! Let’s start today with a cold sauce.


1 kl of mussels
4 ripe tomatoes (boiled for 2 minutes and then remove the skin)
A boiled egg
1 clove of garlic
Parsley
½ cup or more of olive oil
3 tablespoon of toasted almonds
White wine (to drizzle the mussels)


We’ll start with the mussels. We’ll do them in the steam.
Put all the cleaned mussels in a pan without water, over a medium-high heat. If you add a glass of white wine, it will have better taste.
When the mussels open, put them aside.
Boil the tomatoes for 2 minutes and remove the skin. Mince the tomatoes.
Boil an egg.
Crush the toasted almonds.
Then take a deep, narrow mixing –bowl and put the minced tomatoes in, the toasted almonds, and the egg yolk. While you whisk them, pour the oil in a steady stream. Whisk until smooth.
Put the mussels in a tray and cover them with the sauce.  Sprinkle with parsley and shredded egg.

Enjoy the meal!!!!







Català:




Avui fa calor!!! Perquè no mengem alguna cosa amb una salsa freda?



1kl de musclos
4 tomàquets madurs ( els bullirem durant 2 minuts i els hi traurem la pell)
1 ou bullit
1 gra d’all
Julivert
½ got o més d’oli
60gr. d’ametlles torrades
Un raig de vi blanc ( per tirar-ho en els musclos)



Començarem netejant els musclos. Els posarem dins una paella sense aigua i sense oli. Encendrem el foc. Hi tirarem un raig de vi blanc (opcional) i així tindran millor gust.
Quan els musclos s’obren, els traurem del foc.
Bullirem els tomàquets durant 2 minuts i els hi traurem la pell. Triturarem els tomàquets.
Bullirem l’ou.
Triturarem les ametlles torrades
Agafarem un pot fondo i estret per poder fer la salsa. Hi col·locarem els tomàquets triturats, les ametlles i el rovell d’ou. mentre ho batrem amb la batedora o amb un braç elèctric, hi anirem tirant l’oli fins que quedi tot lligat.
Posarem els musclos en una safata i els cobrirem amb la salsa.
Ratllarem la clara d’ou i tallarem petit el julivert per tirar-ho per sobre la salsa.



Espero que us agradi!!!!

No comments:

Post a Comment