English
If you have some leftover roasted chicken, then adding
it to this salad is a great way of using it. It makes a great lunch.
Sauce:
2 eggs
2 tablespoons freshly squeezed lemon juice
6 tablespoons olive oil
2 tablespoons minced anchovies
1 teaspoon of Worcestershire sauce
1 teaspoon of Dijon mustard
Salt, black pepper
Ingredients:
A half piece of garlic (to rub the inside of the salad
bowl)
Lettuce (you can buy all sorts of lettuce)
Croutons
1 cup of grated Parmesan cheese
A handful of walnuts
50 gr of bacon (fried)
1 apple (diced)
Bring a small pot of water to boil and boil the eggs
for 1 minute. Remove the egg from the water. Crack the egg into a bowl. Beat
the eggs with a fork, gradually adding the lemon juice; add the oil in a steady
stream while beating. Add the anchovies. Stir the Worcestershire sauce and the
Dijon mustard .Add salt and pepper. Whisk until smooth.
Tear the lettuce in a salad bowl and stir in the
sauce. Top with the croutons and Parmesan, the chicken, the fried bacon, the
walnuts and the diced apple.
Have a nice day!!!
Català:
Si teniu restes de pollastre rostit o pollastre a la planxa, els podem afegir a aquesta
amanida. Es una bona manera d’ utilitzar el menjar que ha quedat d’ un altre
dia i ho convertim en un bon àpat.
Salsa:
2 ous
2
culleradetes de suc de llimona
6
cullerades d’oli
2
anxoves picades
1
culleradeta de salsa Worcestershire
1
culleradeta de mostassa Dijón
Sal i
pebre
Ingredients:
Mig
all per fregar una mica el bol si agrada
Enciam
Pa
torrat tallat a daus
Formatge
Parmesà
Un
grapat de nous
50gr
de bacon
1
poma tallada a daus
Agafarem
un pot i hi bullirem els ous durant 1 minut. Traurem els ous de l’aigua.
Agafarem
un bol on hi trencarem els ous; els batrem amb una forquilla. De mica en mica hi anirem afegint el suc de
llimona; després l’oli i remenarem d’una manera constant. Afegir ara les
anxoves i la salsa Worcestershire i la mostassa Dijón, sal,pebre i barrejar
fins que quedi la salsa amb una textura suau.
Ara
agafarem l’enciam trossejat i el posarem en un bol fondo on hi abocarem la
salsa
.
A
sobre hi col·locarem el pa torrat, el pollastre, el formatge parmesà, el bacon
fregit, les nous i la poma tallada.
Que tingueu un bon dia!!!
No comments:
Post a Comment