Wednesday, 15 May 2013

Caesar salad - Amanida Cèsar







English


If you have some leftover roasted chicken, then adding it to this salad is a great way of using it. It makes a great lunch.


Sauce:

2 eggs
2 tablespoons freshly squeezed lemon juice
6 tablespoons olive oil
2 tablespoons minced anchovies
1 teaspoon of Worcestershire sauce
1 teaspoon of Dijon mustard
Salt, black pepper


Ingredients:

A half piece of garlic (to rub the inside of the salad bowl)
Lettuce (you can buy all sorts of lettuce)
Croutons
1 cup of grated Parmesan cheese
A handful of walnuts
50 gr of bacon (fried)
1 apple (diced)



Bring a small pot of water to boil and boil the eggs for 1 minute. Remove the egg from the water. Crack the egg into a bowl. Beat the eggs with a fork, gradually adding the lemon juice; add the oil in a steady stream while beating. Add the anchovies. Stir the Worcestershire sauce and the Dijon mustard .Add salt and pepper. Whisk until smooth.

Tear the lettuce in a salad bowl and stir in the sauce. Top with the croutons and Parmesan, the chicken, the fried bacon, the walnuts and the diced apple.

Have a nice day!!!








Català:



Si teniu restes de pollastre rostit o pollastre a la planxa, els podem afegir a aquesta amanida. Es una bona manera d’ utilitzar el menjar que ha quedat d’ un altre dia i ho convertim en un bon àpat.


Salsa:

2 ous
2 culleradetes de suc de llimona
6 cullerades d’oli
2 anxoves picades
1 culleradeta de salsa Worcestershire
1 culleradeta de mostassa Dijón
Sal i pebre


Ingredients:

Mig all per fregar una mica el bol si agrada
Enciam
Pa torrat tallat a daus
Formatge Parmesà
Un grapat de nous
50gr de bacon
1 poma tallada a daus


Agafarem un pot i hi bullirem els ous durant 1 minut. Traurem els ous de l’aigua.

Agafarem un bol on hi trencarem els ous; els batrem amb una forquilla. De  mica en mica hi anirem afegint el suc de llimona; després l’oli i remenarem d’una manera constant. Afegir ara les anxoves i la salsa Worcestershire i la mostassa Dijón, sal,pebre i barrejar fins que quedi la salsa amb una textura suau.

Ara agafarem l’enciam trossejat i el posarem en un bol fondo on hi abocarem la salsa
.
A sobre hi col·locarem el pa torrat, el pollastre, el formatge parmesà, el bacon fregit, les nous i la poma tallada.

Que tingueu un bon dia!!!





 

No comments:

Post a Comment