English:
An
easy tomato tart, perfect as an appetizer or a light lunch
Puff
pastry
Fresh
red tomatoes
Mozzarella
Chives
Oregano
or basil
Salt
and pepper
Olive
oil
Take a pie tray and put a sheet of non-stick baking
paper on the base.
Place the rolled out puff pastry on the pie tray.
Then pierce the base of the paste with a fork. Bake it
for 10 minutes, or until the crust is golden. Let it cool in a wire rack for 2
minutes.
Lay the chopped mozzarella on the pastry. Chop the
tomatoes. Place the tomato slices on a
paper towel. Then layer the tomato slices on top of the mozzarella. Drizzle
with oil, salt, pepper, chives and oregano.
Serve while the pastry is still warm.
It’s so good!!!
Català:
Pasta
de full
Tomàquets
vermells i frescos
Mozzarella
Cibulet
Orenga
o alfàbrega
Sal
i pebre
Oli
d'oliva
Agafarem
un motllo per fer pastissos i hi col·locarem un paper de forn antiadherent
perquè no s’enganxi el pastís.
A
sobre d’aquest paper hi posem la pasta
fullada estirada.
Punxarem
la base amb una forquilla perquè no s’infli. Ho posarem al forn durant 10
minuts o el podeu treure quan veieu que va quedant torradet.
Passat
el temps ho deixarem refredar sobre una reixeta durant 2 minuts.
Col·loqueu
la mozzarella tallada a rodanxes sobre la pasta de full. Tallar els tomàquets a
rodanxes i col·locar-los sobre un paper de cuina.
Després
posarem els tomàquets sobre la mozzarella. Hi tirarem per
sobre oli, sal, pebre, cibulet i orenga o alfàbrega.
Ho
servirem quan el pastís està encara calenta.
És
tan bo !!!
No comments:
Post a Comment