Tuesday, 10 February 2015

Tomato and mozzarella puff pastry tart - Pasta de full amb tomàquet i mozzarella



English:

An easy tomato tart, perfect as an appetizer or a light lunch

Puff pastry
Fresh red tomatoes
Mozzarella
Chives
Oregano or basil
Salt and pepper
Olive oil

Take a pie tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base.
Place the rolled out puff pastry on the pie tray.

Then pierce the base of the paste with a fork. Bake it for 10 minutes, or until the crust is golden. Let it cool in a wire rack for 2 minutes.

Lay the chopped mozzarella on the pastry. Chop the tomatoes.  Place the tomato slices on a paper towel. Then layer the tomato slices on top of the mozzarella. Drizzle with oil, salt, pepper, chives and oregano.

Serve while the pastry is still warm.

It’s so good!!!





Català:

Un pastís de tomàquet fàcil de fer. Es ideal com a aperitiu o per a fer un àpat lleuger

Pasta de full
Tomàquets vermells i frescos
Mozzarella
Cibulet
Orenga o alfàbrega
Sal i pebre
Oli d'oliva


Agafarem un motllo per fer pastissos i hi col·locarem un paper de forn antiadherent perquè no s’enganxi el pastís.

A sobre d’aquest paper hi posem  la pasta fullada estirada.

Punxarem la base amb una forquilla perquè no s’infli. Ho posarem al forn durant 10 minuts o el podeu treure quan veieu que va quedant torradet.

Passat el temps ho deixarem refredar sobre una reixeta durant 2 minuts.

Col·loqueu la mozzarella tallada a rodanxes sobre la pasta de full. Tallar els tomàquets a rodanxes i col·locar-los sobre un paper de cuina.
Després posarem els tomàquets sobre la mozzarella. Hi tirarem per sobre oli, sal, pebre, cibulet i orenga o alfàbrega.

Ho servirem quan el pastís està encara calenta.


És tan bo !!!