Sunday, 11 May 2014

Pasta a la carbonara without cream - Pasta a la carbonara sense crema



English:

The authentic carbonara recipe. It's simple and delicious.


200gr of spaghetti or other pasta
1 minced onion
100gr of sliced flat bacon or pancetta
2 egg yolks
1/2 cup of white wine
50gr of pecorino cheese or parmesan
Olive oil
Salt and freshly ground black pepper
1 tablespoon of minced parsley


Heat some oil in a pan over a medium heat. Fry the minced onion and the bacon until golden. Stir.

Now, pour in the white wine and wait until the liquid has reduced, then remove from heat.

Take a bowl and crack the egg yolks into it. Add the grated parmesan cheese, salt, pepper, parsley and beat until well combined.

Cook the pasta in a large pan of boiling salted water (8-10 minutes or until al dente). If it's fresh pasta, 2 minutes will be enough. Then drain the pasta.
Meanwhile heat the pan with the onion and the bacon.

Put the drained pasta in a bowl and add the egg mixture, stir. Then pour the onion sauce into the bowl.


Amazing!!
My whole family love it!!!





















Català:


Aquesta vegada pasta a la carbonara sense crema.
Aquesta és l'autèntica "carbonara", és molt senzill i deliciós.

200gr d'espaguetis o una altra pasta
1 ceba picada
100gr de bacon o cansalada primeta i tallada
2 rovells d'ou
1/2 tassa de vi blanc
50gr de formatge pecorino o parmesà
Oli d'oliva
Sal i pebre negre  
1 cullerada de julivert picat


Escalfarem una mica d'oli en una paella a foc mig. Hi fregirem la ceba picada i el bacon fins que estiguin daurats.

Aleshores, hi abocarem el vi blanc i esperarem fins que es redueixi el líquid a la meitat. Ho retirarem del foc.

En un bol hi posarem els rovells d'ou. Hi afegirem el formatge parmesà ratllat, la sal, el pebre, el julivert i ho remenarem fins que quedi ben lligat.

Courem la pasta en una olla gran d'aigua bullint amb sal (8-10 minuts o fins que estiguin al dente). Si es tracta de pasta fresca, amb 2 minuts seran suficients. Un cop acabada la cocció, col·larem la pasta.

Mentrestant escalfarem la paella amb la salsa de ceba i la cansalada.
Posarem la pasta ja col·lada dins un recipient per servir i hi afegirem la barreja d'ou. Ho remenarem. I finalment, hi tirarem  la salsa calenta de ceba i bacon dins del bol.


Es extraordinàriament bo!!!!! A tota la família li encanta.