Thursday, 25 July 2013

Custard and yoghurt with raspberries and blackberries - Natilles i iogurt amb gerds i mores


English:



When I ate this dessert I thought it tasted wonderful.



2 cups of custard
3 cups of skimmed Greek yoghurt
The juice and peel of one lemon
2 tablespoons of icing sugar
200gr. of raspberries and blackberries


Put the custard and the yogurt into a deep bowl; add the lemon and the lemon peel. Stir the mixture a little in circular motion. The cream has to be marbled with the yoghurt.

Pour the cream/yoghurt mix into individual bowls and put them in the fridge.

Take another bowl and place the raspberries and the blackberries, add the icing sugar and crush the fruit. Take a spoon and place the crushed fruit on top of the cream.



It’s ready to serve!!!!







Català:



La primera vegada que vaig menjar aquestes postres vaig pensar que tenien realment bon gust.

500gr de natilles (un pack de 4 envasos)
700gr. de iogurt grec (6 envasos)
200gr.de gerds i mores
2 cullerades de sucre en pols
El suc i la raspadura d’una llimona


Posarem les natilles i el iogurt grec en un bol. Hi afegirem el suc i la raspadura de llimona. Remenarem una mica amb moviments circulars, d’aquesta manera la barreja quedarà envetada.

Abocarem la barreja de natilles i iogurt dins de bols individuals i ho col·locarem a la nevera
.
Agafarem un altre bol i hi posarem els gerds, les mores i el sucre en pols, remenarem i ho aixafarem una mica. Amb l’ ajut d’una cullera posarem una cullerada de fruita aixafada a sobre la crema que hem fet.


Ja ho tenim llest per servir!!!!