English:
2 cups of custard
3 cups of skimmed Greek yoghurt
The juice and peel of one lemon
2 tablespoons of icing sugar
200gr. of raspberries and blackberries
Put the custard and the yogurt into a deep bowl; add
the lemon and the lemon peel. Stir the mixture a little in circular motion. The
cream has to be marbled with the yoghurt.
Pour the cream/yoghurt mix into individual bowls and
put them in the fridge.
Take another bowl and place the raspberries and the blackberries, add the
icing sugar and crush the fruit. Take a spoon and place the crushed fruit on
top of the cream.
It’s ready to serve!!!!
Català:
La primera
vegada que vaig menjar aquestes postres vaig pensar que tenien realment bon gust.
500gr
de natilles (un pack de 4 envasos)
700gr.
de iogurt grec (6 envasos)
200gr.de
gerds i mores
2
cullerades de sucre en pols
El suc
i la raspadura d’una llimona
Posarem
les natilles i el iogurt grec en un bol. Hi afegirem el suc i la raspadura de
llimona. Remenarem una mica amb moviments circulars, d’aquesta manera la
barreja quedarà envetada.
Abocarem
la barreja de natilles i iogurt dins de bols individuals i ho col·locarem a la nevera
.
Agafarem
un altre bol i hi posarem els gerds, les mores i el sucre en pols, remenarem i ho
aixafarem una mica. Amb l’ ajut d’una cullera posarem una cullerada de fruita
aixafada a sobre la crema que hem fet.
Ja ho
tenim llest per servir!!!!
Appreciate your blog poost
ReplyDelete