English:
As I said in the quiche Loraine recipe, here is the
vegetable quiche.
It is a wonderful healthy quiche.
shortcrust pastry :
1 cup of flour
3 tablespoons of
water
75gr. of margarine
A pinch of salt
(Or you can buy some shortcrust crusty in the
supermarket)
1 aubergine (chopped)
Ground nutmeg
4 tablespoons of tomato sauce with basil
100gr of gruyere cheese (diced)
6 tablespoons of cream
2 eggs
Salt, pepper
Chives (chopped)
First we have to make the Shortcrust pastry.
Mix all the ingredients by hand, breaking and
crumbling the pastry. The mixture will become moist and you can easily make it
into a ball. Knead it 3 or 4 times and make a ball again. Then put the ball in
the fridge for 15 minutes. Roll out the pastry with a rolling-pin.
Take a pie
tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base and put the sheet of
pastry on top.
Preheat the oven to 200ºC.
Layer half of the sliced aubergine on the pastry and
cover with the tomato sauce. Layer the cheese over the tomato sauce and cover with
the rest of the aubergine.
Take a bowl and beat the 2 eggs, salt, pepper, ground
nutmeg and the chives together. Now add the cream while whisking continuously.
Then, pour the egg mixture over the aubergine cheese
and sauce on the pastry base.
Bake for 15 minutes and then reduce the heat to 175ºC
for 25 minutes or until the crust is golden.
Quiche is always a big hit at home!!!!
Català:
Tal com
vaig dir en la recepta de quiche Loraine , avui farem una quiche de verdures.
És
una quiche boníssima.
Pasta
brisa : 1 tassa de farina
3
cullerada d'aigua
75gr
. de margarina
Una
mica de sal
( O
bé si no tens temps pots comprar una base de pasta trencada o brisée al
supermercat )
1
albergínia ( tallada finament )
4
cullerada de salsa de tomàquet amb alfàbrega
100gr
de formatge gruyère ( a daus )
6
cullerades de crema de llet
2
ous
Sal
, pebre
Cibulet
( picat )
Primer
el que farem serà fer la pasta trencada.
Mentrestant,
podem fer la pasta trencada. Barrejarem tots els ingredients amb les mans, aneu
esmicolant i trencant, fins que la farina quedi humida i es vagi unint amb
facilitat, aleshores farem una bola. Premeu-la amb força desfent la bola tres
vegades i després torneu a fer la bola. La deixarem reposar durant una estona
la bola a la nevera mentre anem preparant els altres ingredients.
Escalfarem el
forn a 200ºC.
Estendrem la
pasta amb un corró, posant una mica de farina sobre el taulell i el corró, d’
aquesta manera no s’ enganxarà la pasta. Posarem un paper de forn sobre la
safata i a sobre la pasta trencada.
Aleshores,
farem una capa amb la meitat de l'albergínia tallada a rodanxes, ho cobrirem
amb la salsa de tomàquet. Ara posem els daus de formatge sobre la salsa de
tomàquet i cobrirem amb la resta de l'albergínia.
En
un bol, batrem una mica els ous amb sal, pebre, nou moscada, el cibulet i la
ceba fregida. Hi tirarem la llet calenta i batrem contínuament fins que ho
veiem lligat.
Aleshores
aquesta barreja la tirarem per sobre les capes d’albergínia.
Ho
posarem al forn durant 15 minuts i després reduirem la temperatura a 175ºC i ho deixarem a dins durant 25 minuts més o
fins que veiem que la part de sobre queda daurada.
La
quiche a casa sempre èxit!!!! Mmmm
No comments:
Post a Comment