Sunday, 19 January 2014

Chocolate and cereal bar - Barreta de xocolata i cereals





English:

Do you like sweets? These bars are addictive!!! They are easy to make and no baking is required!!! Sounds good!!!!



1/2 cup of dark melted chocolate (85% cocoa)
1/2 cup of Nestle “Crunch” cereal
1/2 cup of white melted chocolate (vanilla flavour)
6 Mc Vitie’s biscuits
2 tablespoons of margarine


Take a rectangular deep cake tin and put a sheet of non-stick baking paper on the base.

First layer:

Crush the biscuits and mix them with the margarine until well combined. Put this mixture on the base of the rectangular cake tin.

Second layer:

Melt the dark chocolate, along with some drops of water and a teaspoon of margarine, in a bowl over boiling water. Or alternatively, in the microwave. Stir until well combined.

Third layer:

Crush the cereal and lay them on top of the chocolate mixture.

Fourth layer:

Melt the white chocolate the same as the dark one and pour it onto the crushed cereal.


Next, put the tin in the fridge for 24h.

Then, you can sliced it in bars and ….yummy yummy!!!














Català:


T'agraden els dolços ? Aquestes barres són additives ! Són fàcils de fer i no es requereixen forn !!! Sona bé !!!


1/2 tassa de xocolata negre fosa (85% cacao)
1/2 tassa de Nestlé de cereals " Crunch "
1/2 tassa de xocolata blanca fosa (amb aroma de vainilla)
6 galetes Mc Vitie's
2 cullerades de margarina


En un motlle rectangular i una mica fondo hi posarem un full de paper per anar al forn antiadherent a la base.

Primera capa:

Triturarem les galetes i les barrejarem amb la margarina fins que quedi una pasta fina. Posarem aquesta barreja com a base sobre el paper per anar al forn.

Segona capa:

Fondrem la xocolata negra, juntament amb unes gotes d'aigua i una culleradeta de margarina al bany maria, o al microones. Remenarem fins que quedi ben barrejat.

Tercera capa:

Triturarem els cereals (una mica) i els posen en la part superior de la barreja de xocolata negre.

Quarta capa:

Fondre la xocolata blanca fent sevir el mateix procediment que la xocolata negre i ho abocarem sobre els cereals triturats.


A continuació, posarem el motlle a la nevera durant 24 hores.

Ara ho tallarem i .... Mmmmm !