English:
Do you like sweets?
These bars are addictive!!! They are easy to make and no baking is required!!!
Sounds good!!!!
1/2 cup of dark
melted chocolate (85% cocoa)
1/2 cup of Nestle
“Crunch” cereal
1/2 cup of white
melted chocolate (vanilla flavour)
6 Mc Vitie’s
biscuits
2 tablespoons of
margarine
Take a rectangular
deep cake tin and put a sheet of non-stick baking paper on the base.
First layer:
Crush the biscuits
and mix them with the margarine until well combined. Put this mixture on the
base of the rectangular cake tin.
Second layer:
Melt
the dark chocolate, along with some drops of water and a teaspoon of margarine,
in a bowl over boiling water. Or alternatively, in the microwave. Stir until
well combined.
Third layer:
Crush the cereal
and lay them on top of the chocolate mixture.
Fourth layer:
Melt the white
chocolate the same as the dark one and pour it onto the crushed cereal.
Next, put the tin
in the fridge for 24h.
Català:
T'agraden els dolços ? Aquestes barres són
additives ! Són fàcils de fer i no es requereixen forn !!! Sona bé !!!
1/2 tassa de xocolata negre fosa (85% cacao)
1/2 tassa de Nestlé de cereals "
Crunch "
1/2 tassa de xocolata blanca fosa (amb
aroma de vainilla)
6 galetes Mc Vitie's
2 cullerades de margarina
En un motlle rectangular i una mica fondo hi
posarem un full de paper per anar al forn antiadherent a la base.
Primera capa:
Triturarem les galetes i les barrejarem amb
la margarina fins que quedi una pasta fina. Posarem aquesta barreja com a base
sobre el paper per anar al forn.
Segona capa:
Fondrem la xocolata negra, juntament amb
unes gotes d'aigua i una culleradeta de margarina al bany maria, o al
microones. Remenarem fins que quedi ben barrejat.
Tercera capa:
Triturarem els cereals (una mica) i els
posen en la part superior de la barreja de xocolata negre.
Quarta capa:
Fondre la xocolata blanca fent sevir el
mateix procediment que la xocolata negre i ho abocarem sobre els cereals
triturats.
A continuació, posarem el motlle a la
nevera durant 24 hores.
Ara ho tallarem i .... Mmmmm !
No comments:
Post a Comment