English:
Lentils are very easy to work with.
For cooler month they are welcome.
300gr of lentils
6 sausages or chistorras (you can do it without meat)
3 cups of water per cup of lentils
1 chopped sweet onion
1 clove of garlic
2 chopped tomatoes
Salt, pepper
Thyme
Olive oil
A bay of leaf
Wash and drain the lentils.
Take a casserole and drop some oil in it. When the oil
is hot, fry the chopped onion and the clove of garlic until they are golden.
Then add a bay of leaf, the thyme and fry the sausages or the chistorras in the
same casserole.
Next, add the chopped tomatoes and seasoned with salt
and pepper. Add the lentils to the sauce
add salt again and stir occasionally for 2 minutes.
Then drop the water or vegetable broth into the
casserole and let them boil into a medium high heat for 30 minutes or until
they are tender.
Mmmmm fantastic fragrance and deep taste!!!
Català:
Les llenties són molt fàcils de cuinar!!!
I són benvingudes durant els mesos d’hivern.
300gr de llenties
6 salsitxes o xistorres (es pot fer sense carn)
3 tasses o gots d’aigua per 1 de llenties
1 ceba dolça tallada a rodanxes
1 gra d’all
2 tomàquets vermells tallats a daus
Salt, pebre
Una fulla de llorer
Farigola
Oli d’oliva
Primer rentarem i col·larem les llenties.
En una cassola o olla petita hi tirarem una mica d’oli.
Quan estigui calent hi fregirem la ceba tallada a rodanxes i l’all. Quan la
ceba estigui daurada hi afegirem la fulla de llorer la farigola i les salsitxes o xistorres. Ho deixarem coure
una mica.
Després hi afegirem els tomàquets tallats a daus. Hi tirem sal i pebre, ho deixem coure uns
minuts. Aleshores hi tirem les llenties, sal altre vegada, ho remenarem una
mica i ho deixarem coure durant 2 minuts.
Passat els dos minuts hi aboquem l’aigua o el caldo
vegetal i ho deixem bullir a foc mig durant 30 minuts o fins que veiem que ja
estan al punt.
No comments:
Post a Comment