English:
This time we’ll try to make strawberry jam.
I don’t know which is the best is!!!!
Strawberries
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced
strawberries)
A teaspoon of lemon juice
Cook the jam as per the instructions in the apricot
jam recipe.
I would like to explain how to vacuum pack the jam in
jars to you.
That way will be preserved for 3 month.
First clean with the jars and sterilize them in a
covered pot of boiling water for 20 minutes.
When you remove the jam from the heat, put it in the
jars and close them.
Immediately put the jars upside down and let them cool
over night.
Català:
Aquesta
vegada provarem de fer melmelada de maduixes.
No
sé quina és millor!!!!
Maduixes
Sucre
(la mateixa quantitat de sucre en volum que de fruita trossejada)
Una
culleradeta de suc de llimona
Ho
courem seguint les mateixes instruccions de la melmelada d’albercoc.
Us
voldria explicar com envasar al buit els recipients de melmelada.
D’aquesta
manera els podreu conservar durant 3 mesos.
Primer
netejarem i esterilitzarem els pots de vidre. Ho farem posant els recipients
coberts amb aigua dins d’una olla amb aigua bullent durant 20 minuts.
Quan
tinguem la melmelada feta, encara que estigui calenta la posarem dins dels pots
de vidre i els tancarem.
Tot
seguit posarem els pots de cap per avall i els deixarem així tota la nit fins
que la melmelada estigui completament freda.
Et
lleparàs els dits!!!
No comments:
Post a Comment