Sunday, 28 July 2013

Strawberry jam - Melmelada de maduixa


                                                            

English:



This time we’ll try to make strawberry jam.
I don’t know which is the best is!!!!



Strawberries
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced strawberries)
A teaspoon of lemon juice



Cook the jam as per the instructions in the apricot jam recipe.


I would like to explain how to vacuum pack the jam in jars to you.
That way will be preserved for 3 month.
First clean with the jars and sterilize them in a covered pot of boiling water for 20 minutes.

When you remove the jam from the heat, put it in the jars and close them.
Immediately put the jars upside down and let them cool over night.


You will lick your fingers!!!





Català:



Aquesta vegada provarem de fer melmelada de maduixes.
No sé quina és millor!!!!


Maduixes
Sucre (la mateixa quantitat de sucre en volum que de fruita trossejada)
Una culleradeta de suc de llimona


Ho courem seguint les mateixes instruccions de la melmelada d’albercoc.


Us voldria explicar com envasar al buit els recipients de melmelada.
D’aquesta manera els podreu conservar durant 3 mesos.
Primer netejarem i esterilitzarem els pots de vidre. Ho farem posant els recipients coberts amb aigua dins d’una olla amb aigua bullent durant 20 minuts.

Quan tinguem la melmelada feta, encara que estigui calenta la posarem dins dels pots de vidre i els tancarem.
Tot seguit posarem els pots de cap per avall i els deixarem així tota la nit fins que la melmelada estigui completament freda.



Et lleparàs els dits!!!