Wednesday, 31 July 2013

Vegetable cake - Coca de verdures


English:


All has grown up!!! Do you fancy going to harvest vegetables from the garden?
Vegetables are all you need as well as the ingredients for the base.


A cup of olive oil
A cup of water
4 or 5 cups of flour
A teaspoon of salt
Vegetables (thinly sliced and seasoned)
Salt, pepper, oil and aromatic herbs



Preheat the oven to 160ºC.

Take a bowl and put in the water, the salt and the oil. Add one cup of flour, and mix well. Add another cup of flour and mix well while adding the flour in a steady stream. Repeat until the mix doesn’t stick to the sides of the bowl. (You will need 4 or 5 cups of flour)

Put the ball of the pastry in the fridge for 15 minutes.

Roll the pastry with a rolling-pin. Take a tray and put a sheet of non-stick baking paper on the base.

Layer the thinly sliced vegetables on the pastry.

Drizzle the oil, salt, pepper and aromatic herbs on top.

Cook in the oven for less than an hour. You will see the edges become golden and crisp.


The base is so good!!!!







Català:



Tot ha crescut en el camp!!!  Et ve de gust recollir les verdures de l’hort i fer una coca?
Verdures és tot el que necessites, i també els ingredients per fer la base.


Un got d’oli d’oliva
Un got d’aigua
4 o 5 gots de farina
Una cullerada de sal
Verdures (tallades ven primetes)
Sal, pebre, oli i herbes aromàtiques



Engegarem el forn a 160ºC.

Agafarem un bol i hi posarem l’aigua, la sal i l’oli, barrejarem. Afegirem un got de farina i barrejarem bé. Hi afegirem un altre got de farina mentre anem barrejant d’una manera constant. Ho anirem repetint fins que la massa no s’enganxi a les parets del bol. (necessitarem 4 o 5 gots de farina)

Posarem la bola de pasta a la nevera durant 15 minuts.

Posarem la pasta en una superfície plana i enfarinada. Estendrem la pasta amb un corró que també haurem enfarinat perquè no s’enganxi la pasta. Ha de quedar ven fina. Agafarem una safata i hi posarem al fons de la safata un paper perquè no s’enganxi la pasta. I hi posem la pasta ja estirada.

Ara col·locarem la verdura tallada ven fina sobre la pasta. Ho salpebrem, també hi tirarem per sobre herbes aromàtiques i un raig d’oli abans de d’enfornar-ho.

Ho posarem al forn durant menys una hora. Veurem que les vores van quedant daurades.

La base és boníssima!!!!!