Wednesday, 4 September 2013

Wrap with vegetables and beef - "Fajitas" amb verdures i vedella






English: 



Are you going on a picnic? Maybe I can lend a hand with this recipe.



4 wraps
4 thin slices of beef steak
Vegetables (onion, red pepper, aubergine, zucchini, tomato, carrots)
Olive oil
Salt, pepper
Mustard (Dijon) and mayonnaise


Put the olive oil in a pan over a medium-high heat. When the oil is hot add the thinly sliced and seasoned vegetables. Fry them until soft. Remove the vegetables from the pan and set aside.

Take a non stick frying pan and heat the wraps one by one for 20 seconds per side. I recommend dropping oil in the pan before heating the wrap, as it improves the taste.

Grill the beef steaks. Add salt and pepper.

Then take a wrap and spread with a teaspoon of mustard and a tablespoon of mayonnaise (you can have a look at the mayonnaise recipe in this blog).
Place the slices of beef steak and some vegetables in the middle of each wrap and roll them up.


Two bites and… they will disappear!!!!






Català :


Has pensat anar de  picnic...potser et puc ajudar amb aquesta recepta.



4 “fajitas”
4 bistecs ben prims
Verdures ( ceba, pebrot vermell, albergínia, carbassó, tomàquet,  pastanaga)
Oli d’oliva
Sal, pebre
Mostassa (Dijón) i maionesa



Posa oli d’oliva en una paella a foc mig. Quan l’oli és calent fregirem les verdures tallades ben finetes, ho salarem. Ho fregirem fins que quedin toves. Aleshores les traurem de la paella i les reservarem.

En una paella antiadherent hi courem les “fajitas” durant uns 20 segons per cada banda.  Recomano tirar a la paella unes gotes d’oli cada vegada abans de col·locar-hi la “fajita”. Millorarà la textura i el gust.

Courem els bistecs a la planxa amb una mica d’oli. No els salpebrem fins que siguin cuits ( sinó desprenen aigua )

Agafarem la “fajita” i per una banda la pintarem o untarem amb una cullerada de mostassa i una de maionesa ( podeu consultar com es fa la maionesa en aquest blog)

Aleshores agafarem el bistec tallat a trossos allargats i algunes verdures cuites i ho col·locarem al mig de la “fajita” , ho enrotllarem i ja està.


Dues mossegades... i desapareixerà.