English:
You will succeed in a summer diner!!!!
450gr. slightly slices of smoked salmon
4 slices of goat cheese
2 o 3 avocados, depending on the size
1 teaspoon of lemon juice
Chives (chopped)
Salt and pepper.
Line a soufflé dish with cling film, and then put on
the cling film the smoked salmon on the cling film. It doesn’t matter if there
is some smoked salmon hanging over the edges. We’ll use it to cover the pie.
Take a bowl and mix the goat’s cheese, the avocado,
the chives and the teaspoon of lemon juice. Seasoned with salt and pepper.
Don’t mix it too much.
Put the avocado mixture in the smoked salmon lined
soufflé dish. Then cover the pie with smoked salmon.
Place the salmon pie in the fridge for a minimum for 3
hours (it’s even better if you do it the day before)
After this time, remove the pie from the dish and
drizzle with a sweet sauce, like a cream balsamic vinegar.
Yummy!!! You won’t have any left over!!!
Català:
Serà
un èxit en un sopar d’estiu!!!
450gr.
de salmó fumat tallat ben fi.
4 talls de formatge de cabra (rulo)
2 o
3 alvocats (depèn de la mida)
Una
culleradeta de suc de llimona
Cibulet
Sal
i pebre
Hem
de folrar un motlle per fer el patís amb film transparent. A sobre el film hi col·locarem
el salmó, si sobresurt per les vores millor doncs servirà per tancar el pastís.
Agafarem
un bol i hi posarem els alvocats tallats, el formatge de cabra a trossos, el
cibulet tallat petit i la culleradeta de suc de llimona, la sal i el pebre. Ho
barrejarem però no massa sinó ens quedaria una pasta.
Posarem
aquesta barreja dins el motlle folrat amb salmó i ho taparem amb les vores
sobrant o amb llenques de salmó restant.
Ho deixarem
durant 3 hores com a mínim a la
nevera.(Millor si fem l’elaboració el dia abans)
Passat
aquest temps ja el podrem treure de la nevera i desemmotllar.
Ho
servirem amb una salsa dolça que la tirarem per sobre. Com per exemple una
crema de vinagre de Mòdena.
Mmmm!!!
No en quedarà ni mica!!!
No comments:
Post a Comment