Wednesday, 17 July 2013

Apricot jam - Melmelada d'albercoc







English:


Summer is fruit time!!! Let’s take the advantage of it!!!!
The recipe is quick and easy with tasty results!!!



Apricots
Sugar (the same amount of sugar in volume of minced apricots)
A teaspoon of lemon juice



Wash the fruit.
Peel and mince the apricots.
Put them in a large pot.
Add the sugar and a teaspoon of lemon juice.
Stir until well mixed.
Then bring them to boil over a medium-high heat. Then reduce the heat. Stir occasionally until the sugar dissolves and the apricots become soft.
Remove from the heat and put in jars.


You can try this recipe with other types of fruit.
It’s very useful for enjoying a sweet breakfast or a wonderful dessert.
You won’t want to buy jam anymore!!!








Català:



L’estiu és temps de fruita!!! Doncs aprofitem-ho!!!!
És fàcil, ràpid i un resultat saborós.


Albercocs
Sucre (la mateixa quantitat de sucre en volum que de fruita trossejada)
Una culleradeta de suc de llimona



Renta la fruita.
Pela i trosseja la fruita.
Posarem la fruita en un pot per anar al foc. Hi afegirem el sucre i la cullerada de suc de llimona. Ho remenarem fins que quedi ven barrejat.
Ho posarem al foc una mica fort i un cop bulli baixarem el foc i ho anirem remenant de tant en tant. Fins que el sucre es dissolgui i la fruita quedi tova.
Aleshores ho traurem del foc i omplirem pots de vidre. Un cop fred ho guardarem a la nevera.


Es pot provar amb altres fruites.
Serà útil per fer un dolç esmorzar o bé com a complement d’unes postres delicioses.
Ja no voldreu comprar més melmelada feta!!!!