Sunday 30 March 2014

Muesli biscuits - Galetes de muesli



English:


They always come out very well and you’ll enjoy making them!!


200gr of flour
100gr of sugar
1 egg
1 teaspoon of yeast
A handful of muesli
2 tablespoons of margarine
3 tablespoons of strawberry jam
1 teaspoon of vanilla extract



Preheat the oven to 180ºC

Take a tray and put a sheet of non- stick backing paper on the base.

Cream the margarine in a large bowl until soft. Add the sugar, beaten egg and stir. Then, sift in the flour and the yeast; mix everything together. Add the vanilla extract, the strawberry jam and the muesli. Stir the mixture until it is well combined.

Now, using your hands, roll the dough into walnut sized portions and press flat. Place them slightly apart on the baking tray.

Bake the biscuits for 20 minutes or until they are light golden and slightly firm on top.

Carefully, transfer the baked biscuits in a wire rack to cool.

You can experiment with fruits, nuts or whatever you prefer for different flavours.












Català:

Sempre surten molt bones i gaudiràs d'una bona estona fent-les!!!!

200gr de farina
100gr de sucre
1 ou
1 culleradeta de llevat
Un grapat de muesli
2 cullerades de margarina
3 cullerades de melmelada de maduixa
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Escalfarem el forn a 180ºC

Agafarem una safata i hi posarem un full de paper especial per anar al forn perquè no s'enganxin les galetes.

Batrem la margarina en un bol gran fins que quedi tova. Aleshores hi tirarem el sucre i l'ou batut. Remenarem. A continuació, passarem la farina i el llevat per un tamís,  i ho incorporarem a la barreja de sucre i margarina. Ho barrejarem tot fins que quedi ben lligat. Aleshores hi afegirem l'extracte de vainilla, la melmelada de maduixa i el muesli.

Quan estigui tot ben barrejat, agafarem porcions de pasta de la mida d’una nou amb les mans, i farem primer una bola i després ho premerem perquè quedin una mica planes. Posarem les galetes una mica separades sobre la safata del forn.

Ho enfornarem durant 20 minuts o fins que estiguin lleugerament daurades per la part superior.

Un cop passat el temps de cocció, posarem les galetes sobre una reixeta perquè es refredin.

Per aconseguir diferents sabors hi podem afegir a la base el que vulguem.

Segur que seran boníssimes!!!!





No comments:

Post a Comment