Thursday, 23 May 2013

Chicken with sobrassada sausage and brie cheese – Pollastre amb sobrassada i formatge brie



English


Chicken is a great meal for an easy dinner; you can find various options to cook it. This one is simple and you will enjoy the taste.


5 Chicken breasts (boneless, skinless and opened like a book)
5 slices of sobrassada sausage
5 slices of brie cheese
A handfull of walnuts
Salt, pepper, aromatic herbs
Oil
    

Preheat the oven to 200ºC.
Take an oven tray and add oil on the base.
Take the breasts and season with salt, pepper and the aromatics herbs.
Then open them like a book and place the cheese, the sobrassada sausages and walnuts in the middle
Roll them up or close them with chopsticks.
Put the chicken breast on the tray and place in the oven.
Add oil on the top.
Cook the chicken in the oven for 15- 20 minutes.

Surprisingly simple!!!






Català


Un menjar com el pollastre potser un gran dinar i a l’hora fàcil,podem trobar varies maneres de cuinar-lo. Aquesta recepta molt fàcil i t’encantarà el gust.


5 pits de pollastre (sense os, ni pell i obertes pel mig)
5 talls de sobrassada
5 porcions de formatge brie
Un grapat d'anous
Sal, pebre i herbes aromàtiques
Oli


Escalfarem el forn a 200ºC.
En una safata per anar al forn, hi tirarem oli a la base.
Mentrestant, agafarem el pollastre i hi posarem sal, pebre i herbes aromàtiques.
Ara obrirem els pits de pollastre i al mig hi col·locarem la sobrassada i la porció de brie i anous.
Els enrotllarem o bé tancarem amb l’ajut d’un escuradents.
Posarem el pollastre ja preparat dins la safata per anar al forn i hi tirarem un raig d’oli per sobre.
Els tindrem al forn durant 15-20 minuts.

Sorprenentment fàcil!!