English
Chicken is a great meal for an easy dinner; you can
find various options to cook it. This one is simple and you will enjoy the
taste.
5 Chicken breasts (boneless,
skinless and opened like a book)
5 slices of sobrassada sausage
5 slices of brie cheese
A handfull of walnuts
A handfull of walnuts
Salt, pepper, aromatic herbs
Oil
Preheat the oven to 200ºC.
Take an oven tray and add oil
on the base.
Take the breasts and season
with salt, pepper and the aromatics herbs.
Then open them like a book and
place the cheese, the sobrassada sausages and walnuts in the middle
Roll them up or close them with
chopsticks.
Put the chicken breast on the
tray and place in the oven.
Add oil on the top.
Cook the chicken in the oven
for 15- 20 minutes.
Surprisingly simple!!!
Català
Un
menjar com el pollastre potser un gran dinar i a l’hora fàcil,podem trobar
varies maneres de cuinar-lo. Aquesta recepta molt fàcil i t’encantarà el gust.
5
pits de pollastre (sense os, ni pell i obertes pel mig)
5
talls de sobrassada
5
porcions de formatge brie
Un grapat d'anous
Un grapat d'anous
Sal,
pebre i herbes aromàtiques
Oli
Escalfarem
el forn a 200ºC.
En
una safata per anar al forn, hi tirarem oli a la base.
Mentrestant,
agafarem el pollastre i hi posarem sal, pebre i herbes aromàtiques.
Ara
obrirem els pits de pollastre i al mig hi col·locarem la sobrassada i la porció
de brie i anous.
Els
enrotllarem o bé tancarem amb l’ajut d’un escuradents.
Posarem
el pollastre ja preparat dins la safata per anar al forn i hi tirarem un raig
d’oli per sobre.
Els
tindrem al forn durant 15-20 minuts.
Sorprenentment
fàcil!!
No comments:
Post a Comment