Friday, 16 May 2014

Cookies


English:


This is a basic recipe but we’re going to add two different flavours. And both are awesome!!


350gr of flour
250gr of brown or white sugar
100gr of dark chocolate (chopped)
185gr of white chocolate (chopped)
2 beaten egg yolks
100gr of whole hazelnuts
100gr of chopped walnuts
200gr of vegetable margarine (room temperature)
2 tablespoons of vanilla extract
2 teaspoons of yeast
2 pinches of salt



Preheat the oven to 170ºC
Take two trays and put a sheet of non- stick backing paper on the bases.

Mix the melted margarine, the flour and the pinch of salt together. Stir. Add  the  brown sugar, the yeast, the beaten egg yolks and the vanilla extract. Stir everything together until slightly smooth.

Then, divide the mixture between two bowls. In one of the bowls add the chopped dark chocolate and the walnuts and in the other bowl add the white chocolate and the hazelnuts. Stir until well combined.

Put tablespoons of the dough on the non-stick paper leaving a space of 5 cm between the little piles.

Bake the biscuits for 10 minutes.

Let them cool on wire racks.

The cookies stay very soft even after they've cooled completely.






















Català:

Es una recepta bàsica i hi afegim dos gustos diferents. Tots dos boníssims !!


350gr de la farina
250gr de sucre morè o blanc
100 g de xocolata negra a trossos
185gr de xocolata blanca a trossos
2 rovells d'ou batuts
100gr d'avellanes senceres
100gr de nous a trossos
200 g de margarina vegetal ( temperatura ambient )
2 cullerades d'extracte de vainilla
2 culleradetes de llevat
2 pessics de sal



Escalfarem el forn a 170ºC

Agafarem dues safates i hi posarem un full de paper antiadherent a la base, perquè no s'enganxi.

Dins un bol barrejarem la margarina, la farina i la mica de sal. Remenarem. Després, hi tirarem el sucre morè, el llevat, els rovells d'ou batuts i l'extracte de vainilla. Ho barrejarem tot junt fins que quedi lleugerament suau.

Després, dividirem la barreja en dos bols. En un dels bols hi posarem la xocolata i les nous, tot a trossos i en l'altre bol hi posarem la xocolata blanca a trossos i les avellanes senceres. Remenarem fins que estigui tot ben barrejat.

Un cop llestes les dues barreges, agafarem cullerades de massa i les col·locarem sobre el paper antiadherent deixant un espai de 5 cm entre elles.

Les courem al forn durant 10 minuts.
Les deixarem refredar sobre una reixeta .

Les cookies quedaran molt suaus per dintre fins hi tot un cop fredes .