English:
This is a typical recipe from Catalonia.
It’s quick and simple.
Tomatoes
Bread
Olive oil
Salt
Switch on the grill.
When you’re going to buy the bread, choose round
bread.
Cut the bread in slices.
Place the bread under the grill for 2 minutes on each
side; the bread becomes a little toasted.
Then, wash and cut the tomatoes in half.
Now, take half a tomato and rub on the toasted bread
crumb (Rup the slice of bread from crust to crumb) leaving the whole tomato pulp.
Keep rubbing on the crumb until little more than the skin remains.
Then, throw away the tomato skin.
Finally drizzle olive oil over toasted sides of the bread
and sprinkle salt on top.
It’s a delicious starter for lunch.
Bon appetite!!!
Català:
Aquesta
és una recepta típica catalana.
És
ràpid, senzill i.... boníssim.
tomàquets
pa
oli
d'oliva
sal
Encendrem
el grill del forn.
Quan
anem a comprar el pa, millor triar un pa rodó.
Tallar
el pa a llesques. (Millor tallar-lo nosaltres)
Col·locarem
el pa sota el grill durant 2 minuts per cada costat, i el pa quedarà una mica
torrat.
A
continuació, rentarem i tallarem els tomàquets per la meitat.
Ara,
agafarem la meitat d'un tomàquet i el fregarem sobre la molla de pa torrat (
des de l’escorça fins a la molla), hi deixarem tota la polpa de tomàquet. Llençarem la pell del tomàquet.
Finalment regarem el pa amb oli d'oliva
Per
últim hi tirarem per sobre una mica de sal.
A
sobre del pa hi podem posar qualsevol cosa o res!! Està deliciós ambdues
maneres!!!!
Bon
profit!
No comments:
Post a Comment