Sunday 16 February 2014

Tea nut & tangerine pastries - Pastes de te de mandarina i fruits secs


English:


Tea time!!!! It doesn’t matter!!! We don’t need excuses to eat them ;))


200gr of flour
100gr of sugar
75gr of melted margarine
1 egg
1 teaspoon of vanilla extract
1 teaspoon of yeast
The juice and zest of one tangerine
6 tablespoons of water
30gr of ground almonds or nuts…..


Preheat the oven to 180ºC

Take a tray and put a sheet of non- stick baking paper on the base.

Mix the sugar and the melted margarine until creamy.

Then, add the beaten egg, the juice and the zest of the tangerine and the teaspoon of vanilla extract. Stir everything together.

Now, mix the flour and the yeast. Stir the flour and the yeast into the mixture of eggs, sugar etc

Stir the mixture until slightly smooth.

Put tablespoons of the dough on the non-stick paper leaving a space of 5cm between the little piles.

Bake the biscuits for 15 minutes.

Let them cool on a grille.

You can also sprinkle them with powdered sugar.


Now, take a rest and ……enjoy!!!!





Català:


Hora de berenar!!! Tant és l’hora, no necessitem  una excuses per menjar- les ;))

200gr de farina
100gr de sucre
75gr de margarina fosa
1 ou
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 culleradeta de llevat
El suc i la ratlladura d'una mandarina
6 cullerades d'aigua
30gr d'ametlles mòltes o avellanes .....


Escalfarem el forn a 180ºC

Agafarem una safata i  posarem a la base un full de paper de forn perquè no s'enganxin les pastes.

Barrejarem el sucre i la margarina fosa fins que ens quedi  una pasta cremosa.

A continuació, afegirem l'ou batut, el suc i la ratlladura d'una mandarina i la culleradeta d'extracte de vainilla. Ho barrejarem tot junt fins que quedi ben lligat.

Ara, incorporarem la farina i el llevat a la barreja anterior d’ous, sucre, etc.  
Remenarem fins que estigui ben barrejat.

Posarem cullerades de massa a sobre del paper antiadherent deixant un espai de 5 cm entre elles.

Enfornarem les galetes durant 15 minuts.

Les deixarem refredar sobre una reixeta perquè es refredin.

Hi podem tirar sucre llustre pel damunt.

Ara...... un descans i  ......  yamyam¡¡¡!





No comments:

Post a Comment