Wednesday, 19 February 2014

Rice burger - Hamburgueses d'arròs




English:

Sometimes we have leftovers rice, fish or meat. I don’t like throwing the food away and I always try to use it for another recipe.
So, I decided to make these tasty rice burgers.


Precooked rice
Precooked fish or meat
Carrots
Leeks
1 clove of garlic
Salt and pepper
Parsley
Breadcrumbs (enough to be able to work with the dough)
1 egg
Olive oil
Some flour for coating


Take a pan and pour some oil in it. When the oil is hot fry the chopped leeks and carrots, add salt, pepper and the minced glove of garlic.

When the vegetables become golden, remove them and keep aside.

Put the rice in a deep bowl; add the fried vegetables and the leftovers of fish or meat. Stir.

Then, mix in the breadcrumbs, some minced parsley, salt, pepper and add a beaten egg to the rice mixture.

Next, divide the mixture and shape pieces of it into patties.

Pour some flour into a bowl and roll the burgers in it until well coated.

Take a frying-pan and fill half way with oil. When the oil is hot, place the homemade burgers in the hot oil and fry, turning them until golden. Remove the burgers and set on a paper towel to absorb the oil.


Serve at once!!!
Yummy!!! My stomach is rumbling, hahaha!!!!



Català:

A vegades tenim sobres d'arròs, peix o carn. Com que no m'agrada llençar el menjar, intento fer una altra recepta.
Així que, vaig decidir fer aquests saboroses hamburgueses d'arròs.


Arròs ja bullit
Peix o carn que ha sobrat d’un àpat anterior
Pastanagues
porros
1 gra d'all
Sal i pebre
Julivert
Pa ratllat ( el suficient perquè la massa ens quedi ben lligada )
1 ou
Oli d'oliva
Una mica de farina (per enfarinar les hamburgueses)


En una paella i tirarem una mica d'oli. Quan l'oli estigui calent fregirem els porros i les pastanagues tallades ben petites, hi tirarem sal, pebre i el gra d'all picat.

Agafarem un bol i hi posarem les verdures fregides i les sobres de peix o carn i l ‘arròs. Remenarem.

A continuació, hi tirarem a la barreja d’arròs, el pa ratllat, una mica de julivert picat, sal, pebre i un ou.

Després, dividirem la massa que ens ha quedat i els hi donarem a cada part forma de hamburguesa.

Un cop fetes les passarem per farina blanca.

Agafarem una paella i hi abocarem oli. Quan l'oli estigui calent, hi fregirem les hamburgueses i les traurem quan estiguin daurades.
Les hamburgueses un cop fregides les posarem sobre un paper de cuina per absorbir tot l'oli.

Servirem tot seguit !!!  Boníssim!!!









No comments:

Post a Comment