English:
Sometimes we have leftovers rice, fish or meat. I don’t
like throwing the food away and I always try to use it for another recipe.
So, I decided to make these tasty rice burgers.
Precooked rice
Precooked fish or meat
Carrots
Leeks
1 clove of garlic
Salt and pepper
Parsley
Breadcrumbs (enough to be able to work with the dough)
1 egg
Olive oil
Some flour for coating
Take a pan and pour some oil in it. When the oil is
hot fry the chopped leeks and carrots, add salt, pepper and the minced glove of
garlic.
When the vegetables become golden, remove them and
keep aside.
Put the rice in a deep bowl; add the fried vegetables
and the leftovers of fish or meat. Stir.
Then, mix in the breadcrumbs, some minced parsley,
salt, pepper and add a beaten egg to the rice mixture.
Next, divide the mixture and shape pieces of it into
patties.
Pour some flour into a bowl and roll the burgers in it
until well coated.
Take a frying-pan and fill half way with oil. When the
oil is hot, place the homemade burgers in the hot oil and fry, turning them
until golden. Remove the burgers and set on a paper towel to absorb the oil.
Serve at once!!!
Yummy!!! My stomach is rumbling, hahaha!!!!
Català:
A
vegades tenim sobres d'arròs, peix o carn. Com que no m'agrada llençar el menjar,
intento fer una altra recepta.
Així
que, vaig decidir fer aquests saboroses hamburgueses d'arròs.
Arròs
ja bullit
Peix
o carn que ha sobrat d’un àpat anterior
Pastanagues
porros
1
gra d'all
Sal
i pebre
Julivert
Pa
ratllat ( el suficient perquè la massa ens quedi ben lligada )
1
ou
Oli
d'oliva
Una
mica de farina (per enfarinar les hamburgueses)
En
una paella i tirarem una mica d'oli. Quan l'oli estigui calent fregirem els porros
i les pastanagues tallades ben petites, hi tirarem sal, pebre i el gra d'all picat.
Agafarem
un bol i hi posarem les verdures fregides i les sobres de peix o carn i l
‘arròs. Remenarem.
A
continuació, hi tirarem a la barreja d’arròs, el pa ratllat, una mica de
julivert picat, sal, pebre i un ou.
Després,
dividirem la massa que ens ha quedat i els hi donarem a cada part forma de
hamburguesa.
Un
cop fetes les passarem per farina blanca.
Agafarem
una paella i hi abocarem oli. Quan l'oli estigui calent, hi fregirem les
hamburgueses i les traurem quan estiguin daurades.
Les
hamburgueses un cop fregides les posarem sobre un paper de cuina per absorbir
tot l'oli.
Servirem
tot seguit !!! Boníssim!!!
No comments:
Post a Comment