This is a different and amazing yogurt cake!!!
1 cereal yogurt
2 yogurt pots of sugar
1 yogurt pot of olive oil
3 yogurt pots of flour
1 yogurt pot of grated coconut
3 eggs
A handful of nuts
Lemon zest
1 teaspoon of yeast
For the dried powdered sugar: 1 egg white
1
cup of powdered sugar
Preheat the oven to 180ºC
Take a cake mold and put a sheet of non- stick baking
paper on the base.
Mix the sugar and the eggs until creamy.
Then, add the yogurt, the olive oil, the nuts and the
lemon zest. Stir everything together.
Now, mix in the flour and
the yeast, add them to the mixture (do it with a sieve) of eggs, sugar etc.
Stir the mixture until slightly smooth.
Put the cake in the oven
for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.
Once it's cooked, let it
cool.
Dried powdered sugar:
Pour an egg white into a
glass.
Then, add the powdered
sugar and stir until thickened (add a drop of lemon juice, which helps it to
dry)
Now, pour the sugar mixture
over the coconut cake.
That’s it!!!!
Really good!!!
Català:
Es
tracta d'un pastís de iogurt diferent i sorprenent !
1
iogurt de cereals
2
mides de iogurt amb sucre
1
mida de iogurt amb oli d'oliva
3
mides de iogurt amb farina
1 mida
de iogurt amb coco ratllat
3
ous
Un
grapat de nous
La
ratlladura de llimona
1
culleradeta de llevat
Glassa
reial : 1 clara d' ou
200gr de sucre en pols
Engeguem
el forn a 180ºC
Agafarem
una safata i hi posarem un full de paper de forn antiadherent a la base.
Barrejarem
el sucre i els ous fins que quedi una barreja cremosa.
A
continuació, hi afegirem el iogurt, l'oli d'oliva, els fruits secs i la
ratlladura de llimona. Ho barrejarem tot junt.
Ara,
hi tirarem la farina i el llevat, ho afegirem a la barreja d’ous i sucre ( ho
farem amb un col·lador ). Remenarem la barreja fins que quedi ben barrejat.
Col·locarem
el pastís al forn durant 30 minuts i no obrirem el forn fins que s'hagi acabat
la cocció.
Quan
estigui cuit, el deixarem refredar.
Mentrestant
farem la glassa reial:
posarem
una clara d' ou en un got i hi tirarem el sucre en pols. Remenarem fins que
espesseixi ( afegirem una gota de suc de llimona, ajudarà a assecar)
Ara,
abocarem la glassa reial sobre el pastís de coco.
Això
és tot !!!
Realment molt bo!
No comments:
Post a Comment