Monday, 24 February 2014

Coconut cake - Coca de coco




English:


This is a different and amazing yogurt cake!!!

1 cereal yogurt
2 yogurt pots of sugar
1 yogurt pot of olive oil
3 yogurt pots of flour
1 yogurt pot of grated coconut
3 eggs
A handful of nuts
Lemon zest
1 teaspoon of yeast
For the dried powdered sugar: 1 egg white
                                             1 cup of powdered sugar


Preheat the oven to 180ºC

Take a cake mold and put a sheet of non- stick baking paper on the base.
Mix the sugar and the eggs until creamy.

Then, add the yogurt, the olive oil, the nuts and the lemon zest. Stir everything together.

Now, mix in the flour and the yeast, add them to the mixture (do it with a sieve) of eggs, sugar etc. Stir the mixture until slightly smooth.

Put the cake in the oven for 30 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.

Once it's cooked, let it cool.

Dried powdered sugar:

Pour an egg white into a glass.
Then, add the powdered sugar and stir until thickened (add a drop of lemon juice, which helps it to dry)

Now, pour the sugar mixture over the coconut cake.

That’s it!!!!
Really good!!!



Català:

Es tracta d'un pastís de iogurt diferent i sorprenent !

1 iogurt de cereals
2 mides de iogurt amb sucre
1 mida de iogurt amb oli d'oliva
3 mides de iogurt amb farina
1 mida de iogurt amb coco ratllat
3 ous
Un grapat de nous
La ratlladura de llimona
1 culleradeta de llevat
Glassa reial : 1 clara d' ou
                    200gr de sucre en pols

Engeguem el forn a 180ºC

Agafarem una safata i hi posarem un full de paper de forn antiadherent a la base.

Barrejarem el sucre i els ous fins que quedi una barreja cremosa.

A continuació, hi afegirem el iogurt, l'oli d'oliva, els fruits secs i la ratlladura de llimona. Ho barrejarem tot junt.

Ara, hi tirarem la farina i el llevat, ho afegirem a la barreja d’ous i sucre ( ho farem amb un col·lador ). Remenarem la barreja fins que quedi ben barrejat.

Col·locarem el pastís al forn durant 30 minuts i no obrirem el forn fins que s'hagi acabat la cocció.

Quan estigui cuit, el deixarem refredar.

Mentrestant farem la glassa reial:
posarem una clara d' ou en un got i hi tirarem el sucre en pols. Remenarem fins que espesseixi ( afegirem una gota de suc de llimona, ajudarà a assecar)

Ara, abocarem la glassa reial sobre el pastís de coco.

Això és tot !!!
Realment  molt bo!