English:
Really great!!! It’s easy and tasty.
1 onion
A clove of garlic
500gr of potatoes
2 eggs
100gr of parmesan cheese
100gr of breadcrumbs
Parsley
Basil
Salt
Pepper
Nutmeg
Pour some oil into a casserole and fry the sliced
onion over a low heat, add the clove of garlic. Then, add the diced zucchini to the casserole. Seasoned
with salt and pepper. Let them all fry together for 10 minutes.
Next, boil the peeled and diced potatoes in a pot of
salted water until tender.
Once the mixture of
zucchini is cooked, pour it into a mixing-bowl and add the boiled strained potatoes.
Mix until well combined.
Preheat the oven to 200ºC
Whisk the eggs and add them
to the mixing-bowl with the zucchini and potatoes mixture. Add salt, pepper,
basil, parsley, grated nutmeg, grated cheese and 100gr of breadcrumbs. Mix everything
together.
Take a soufflé dish and place some non- stick baking
paper on the base.
Pour the zucchini mixture in the soufflé dish. Sprinkle with the rest of
breadcrumbs and drizzle with olive oil.
Heat the oven and bake the mixture for 40 minutes, or
until it becomes crispy.
Let it cool. Remove the zucchini cake from the dish
and drizzle with the mayonnaise, pesto or tomato sauce.
It’s a delicious meal!!!!
Català:
Realment fàcil, bo, original i cruixent!!!
3 carbassons ( 800gr )
1 ceba
Un gra d'all
500gr de patates
2 ous
100gr de formatge parmesà
100gr de pa ratllat
Julivert
Alfàbrega
Sal
Pebre
Nou moscada
Pelarem i tallarem les patates
a daus. Les bullirem dins una olla amb aigua i sal. Quan estiguin cuites les
colem i les aixafem amb una forquilla.
En una paella hi posem oli,
quan estigui calent hi tirem el carbassó, la ceba i el gra d’all tot tallat a
rodanxes. Ho salem i ho deixarem coure uns 10 minuts.
Un cop cuit, barrejarem les
patates fetes puré amb el carbassó, les cebes, els ous, la nou moscada, el julivert,
l’alfàbrega, la farina de galeta i el formatge ratllat.
Ho remenarem fins que quedi
ben barrejat.
Engegarem el forn a 200ºC
Agafarem un motllo i hi
posarem un full de paper de forn antiadherent a la base.
Abocarem la barreja de
carbassó dins del motllo i hi tirarem per sobre pa ratllat i un raig d’oli
d’oliva.
Ho posarem al forn durant 40
minuts o fins que veiem la part de sobre torradeta.
Deixarem que es refredi.
Un cop desemmotllat el podem
menjar acompanyat amb salsa maionesa, de tomàquet o pesto. Mmmmm!!!!
És deliciós !!!
No comments:
Post a Comment