Saturday, 8 February 2014

Macaroons - Macarons

English:

They’re fantastic!!!!
It’s much easier than you think!!!


100 gr of dark chocolate
1 tablespoon of bitter cocoa
3 egg whites
6 spoonfuls of cream
100gr of ground almonds
200gr of powdered sugar
1 tablespoon of sugar


Preheat the oven to 150ºC

Mix the powdered sugar, the ground almonds and the bitter cocoa.

Next, whisk the egg whites until foamy in a large glass bowl. Add one tablespoon of sugar gradually and continue to whisk until stiff peaks form.

Pour the foamy eggs into the almonds, sugar and cocoa mixture. Stir the mixture slightly.

Put tablespoons of the dough on the non-stick paper leaving a space of 5cm between the little piles.

Let the macaroons dry for 30 minutes, until i a slight crust forms on the surface.

If you touch the macaroons and the dough doesn't stick to your finger, that means they are ready for cooking.

Chop the dark chocolate into a bowl and pour the boiling cream over it. Stir until the chocolate and cream are well combined. Set aside and let it cool to room temperature.

Bake the macaroons for 15 minutes (at the eight minute open the oven door and close it again. This allows the steam out and the macaroons to become crispy.

Take them out and let them cool on a grille.

Pick up the macaroons shells one by one with your hands and place them up and fill with a small amount of chocolate cream. Put another macaroon shell on top.

Now, the best part.....Yummy!!!
They are not difficult!!!!!  As you see!!!
Next time we’ll try with other fillings.


                                                            


                                                        
                                           


Català :

Són boníssims i més fàcils de fer del que et puguis pensar ;)) !!!


100gr de xocolata negra
1 cullerada de cacau amarg
3 clares d'ou
6 cullerades soperes de nata liquida
100gr d'ametlles mòltes
200gr de sucre en pols
1 cullerada de sucre


Escalfarem el forn a 150ºC

Primer, barrejarem el sucre en pols, les ametlles mòltes i el cacau amarg.

A continuació, batrem les clares d'ou a punt de neu en un bol gran de vidre. Afegirem una cullerada de sucre a poc a poc i continuarem batent fins que quedi ben lligat i sense que es perdi la consistència.

Abocarem els ous escumoses a la barreja d'ametlles, el sucre i el cacau. Remenarem la barreja amb molt de compte.

Posarem una cullerada de massa sobre el paper antiadherent deixant un espai de 5 cm entre els munts de pasta (en el cas que no tinguem un motllo de silicona per fer els macarons)

Deixarem que la massa se sequi una mica durant 30 minuts, fins que es formi una lleugera crosta a la superfície.
Si toquem els macarons i la massa no s'enganxa al dit, voldrà dir que ja estan a punt per enfornar-los.

Posarem la xocolata negra tallada a trossos en un bol i hi abocarem la nata liquida, bullint. Remenarem fins que la xocolata i la nata líquida estiguin ben lligades. Deixarem que la crema de xocolata es refredi a temperatura ambient.

Posarem els macarons al forn durant 15 minuts (en el minut 8, obrirem la porta del forn i tancarem altre cop, això permet que el vapor d' aigua se’n vagi i els macarons els hi quedi una lleugera escorça pel damunt. 

Un cop passat el temps de cocció, traurem els macarons del forn i els deixarem refredar sobre una reixeta.

Agafarem els macarons un a un amb les mans i els col·locarem mirant cap a munt. 
Aleshores a sobre d’una meitat hi posarem una petita quantitat de crema de xocolata, agafarem una altre meitat i la col·locarem al damunt.

Feina acabada!!!! Ara la millor part .....Mmmmm!!!!

No són difícils de fer com veieu !!!
La propera vegada ho provarem amb altres farcits.