English:
225 gr of white chocolate, chopped
150 gr of margarine
3 eggs
60 gr of sugar
100 gr of flour
A pinch of salt
A handful of macadamia nuts
A handful of walnuts
½ tablespoon of vanilla extract
1 cup of raspberries
1 cup of sugar
2 tablespoons of water
Preheat the oven to 180ºC
Melt the margarine and the white chocolate in a bowl with
a few drops of water in the microwave or, alternatively, in a double boiler. Stir
until the chocolate and margarine are well combined. Set aside.
Take a deep bowl, crack in the 3 eggs and add the
sugar. Whisk them over a pot of boiling water until a mixture achieves double
of the original volume.
Then add the chocolate and margarine mixture, the
vanilla extract and a pinch of salt.
Stir the flour into the mixture too, do it with a
sieve. Add the walnuts (chopped) and the macadamia nuts.
Stir the mixture slightly.
Take a tray; put a sheet of non-stick baking paper on
the base. Spoon on the mixture.
Put it in the oven for 20 minutes.
Meanwhile, put the washed raspberries in a large pot;
add the water and the sugar. Stir until well mixed.
Then bring them to boil over a medium high heat. Then
reduce the heat.
Stir occasionally until the sugar dissolves and the
mixture becomes soft.
Now you have a sweet sauce, which combines perfectly
with this amazing brownie.
If you want a dark chocolate brownie you just have to
change the chocolate and removes the macadamia nuts. And this is how do they look!
Català:
225
gr de xocolata blanca, trossejada
150
gr de margarina
3
ous
60
gr de sucre
100gr
de farina
Un
pessic de sal
Un
grapat de nous (trossejades)
Un
grapat de nous de macadàmies
½
cullerada d’extracte de vainilla
150
gr de gerds
La
mateixa quantitat en volum de sucre
2
cullerades d’aigua
Escalfarem
el forn a 180ºC
Fondrem
la margarina junt amb xocolata i una mica d’aigua, dins d’un bol en el
microones o bé al foc al bany maria. Remenarem fins que quedi ben lligat. Ho
reservem.
En
un bol fondo batrem els ous junt amb el sucre, es pot fer posant el bol sobre
d’un pot amb aigua calenta mentre va bullint, així augmentarà més de pressa de
volum.
Barrejarem
la barreja de xocolata amb l’extracte de vainilla i un pessic de sal.
Hi
tirem la farina passada primer pel sedàs, les nous de macadàmia i les nous
trossejades.
Barrejarem
i ho abocarem en una safata on prèviament hi haurem posat a la base un paper per
anar al forn.
Posarem
el brownie al forn durant 20 minuts.
Mentrestant,
rentarem els gerds i els posarem en un pot amb el sucre i la mica d’aigua. Ho
remenarem fins que quedi ben barrejat.
Ho
posarem al foc una mica fort i un cop bulli baixarem el foc i ho anirem
remenant de tant en tant. Fins que el sucre es dissolgui i la fruita quedi
tova. D’aquesta manera ja teniu la salsa per acompanyar el brownie.
Si
voleu fer un brownie amb xocolata negre, canvieu el tipus de xocolata i no
poseu nous de macadàmia i mireu com queda.
Un
polsim de cacau en pols i ....mmmm
No comments:
Post a Comment