Friday, 8 November 2013

White chocolate brownie - Brownie de xocolata blanca


English:


225 gr of white chocolate, chopped
150 gr of margarine
3 eggs
60 gr of sugar
100 gr of flour
A pinch of salt
A handful of macadamia nuts
A handful of walnuts
½ tablespoon of vanilla extract

1 cup of raspberries
1 cup of sugar
2 tablespoons of water


Preheat the oven to 180ºC

Melt the margarine and the white chocolate in a bowl with a few drops of water in the microwave or, alternatively, in a double boiler. Stir until the chocolate and margarine are well combined. Set aside.

Take a deep bowl, crack in the 3 eggs and add the sugar. Whisk them over a pot of boiling water until a mixture achieves double of the original volume.
Then add the chocolate and margarine mixture, the vanilla extract and a pinch of salt.

Stir the flour into the mixture too, do it with a sieve. Add the walnuts (chopped) and the macadamia nuts.
Stir the mixture slightly.

Take a tray; put a sheet of non-stick baking paper on the base. Spoon on the mixture.

Put it in the oven for 20 minutes.

Meanwhile, put the washed raspberries in a large pot; add the water and the sugar. Stir until well mixed.
Then bring them to boil over a medium high heat. Then reduce the heat.
Stir occasionally until the sugar dissolves and the mixture becomes soft.
Now you have a sweet sauce, which combines perfectly with this amazing brownie.


If you want a dark chocolate brownie you just have to change the chocolate and removes the macadamia nuts.  And this is how do they look!











Català:


225 gr de xocolata blanca, trossejada
150 gr de margarina
3 ous
60 gr de sucre
100gr de farina
Un pessic de sal
Un grapat de nous (trossejades)
Un grapat de nous de macadàmies
½ cullerada d’extracte de vainilla

150 gr de gerds
La mateixa quantitat en volum de sucre
2 cullerades d’aigua

Escalfarem el forn a 180ºC

Fondrem la margarina junt amb xocolata i una mica d’aigua, dins d’un bol en el microones o bé al foc al bany maria. Remenarem fins que quedi ben lligat. Ho reservem.

En un bol fondo batrem els ous junt amb el sucre, es pot fer posant el bol sobre d’un pot amb aigua calenta mentre va bullint, així augmentarà més de pressa de volum.

Barrejarem la barreja de xocolata amb l’extracte de vainilla i un pessic de sal.
Hi tirem la farina passada primer pel sedàs, les nous de macadàmia i les nous trossejades.

Barrejarem i ho abocarem en una safata on prèviament hi haurem posat a la base un paper per anar al forn.

Posarem el brownie al forn durant 20 minuts.

Mentrestant, rentarem els gerds i els posarem en un pot amb el sucre i la mica d’aigua. Ho remenarem fins que quedi ben barrejat.
Ho posarem al foc una mica fort i un cop bulli baixarem el foc i ho anirem remenant de tant en tant. Fins que el sucre es dissolgui i la fruita quedi tova. D’aquesta manera ja teniu la salsa per acompanyar el brownie.

Si voleu fer un brownie amb xocolata negre, canvieu el tipus de xocolata i no poseu nous de macadàmia i mireu com queda.

Un polsim de cacau en pols i ....mmmm